Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till F9-10ornas hemsida!

Välkommen att spela fotboll med oss!


Vår F 9-10 trupp består av ett 25-tal fotbollssugna tjejer födda 09-10 och du är mycket välkommen att prova på! 


Vi är i dagsläget tre tränare som hjälps åt att träna tjejerna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste och grunden är att vi skall ha kul!

 

Är du sugen att prova på fotboll, så är det bara att komma på en träning så hjälper vi dig igång. Det går givetvis också bra att bara komma och titta hur det fungerar innan man väljer att vara med.


Under vinter tränarn har vi ett par inomhusträningar i Rönnehallen på utvalda söndagar (17.30-19.00), se kalendern för vilka söndagar som det är träning. Utomhusträningen kommer vi köra igång igen under Februari, mer info kommer läggas ut här på hemsidan när det är dags.


Är du sugen på att prova fotboll, tveka inte utan kom och träna med oss!


Känner du sedan att du vill fortsätta och vara med så gör en medlemsanmälan genom att trycka på länken här.


Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »


Stort tack gula tjejer!
2019-10-24 08:36
Då var utesäsongen 2019 till ända. Stort tack till alla flickor, föräldrar och syskon som kom på avslutningsträningen. Det var helt galet att slutsiffrorna när alla deltävlingarnas resultat räknades ihop endast skiljde med en poäng mellan flickorna och föräldrarna. Flickorna vann med klara 120-119. Det delades även ut medaljer till alla flickor som har varit med och spelat under året. För info för er flickor som ej kunde närvara, så har vi medaljer till er alt så finns det också möjlighet att få denna istället den 3 November, då ÄFF håller sin årliga avslutning (mer info nedan). Utöver detta så uppmärksammades ett par tjejer lite extra, dels så delades träningspris ut till de flickor som genomfört flest träningar under året (Hanna, Emelie, Anna), sedan fick Julia priset som årets raket. Sedan finns det faktiskt två priser kvar som ska delas ut till två flickor som ej kunde delta på sista träningen. Clara S är årets gula tjej (för att hon är ett föredöme på och utanför planen) samt att Kajsa A har ett träningspris som väntar. Ni kommer bli uppmärksammade på någon av inomhusträningarna.


Tack för en härlig fotbollssäsong. Det är ett superhärligt gäng tjejer och det är så roligt att få träna dessa tjejer. Tack även till alla föräldrar som ställt upp under säsongen och kört till matcher, stått i kiosk, coachat laget när vi tränare varit borta. Även stort tack till Catrin och Jonas som tagit ansvaret för kioskschema samt försäljning av idrottshäften.


Nedan är en påminnelse om lite info:


Avslutning ungdomslagen ÄFF

ÄFF kommer hålla en avslutning för samtliga ungdomslag precis som tidigare år. Denna kommer vara 3 November mellan kl11.00-13.00.
Alla lag träffas ute på Fridhemsparken (nya träningsplanerna) för att sedan gå en tipspromenad in till gamla IP där grillen är igång. ÄFF bjuder alla barnen på hamburgare och dricka. En kallelse har gått ut angående detta bara för att ÄFF ska få lite koll hur mycket hamburgare de skall grilla, så svara om ni tänker delta eller inte.

Inomhusträning Vinter

Vi kommer träna söndagar mellan kl17.30-19.00 i Rönnehallen. Detta gäller tjejer födda 09-10.
Vi har inomhusträning följande datum: 8/12, 15/12, 2/2, 16/2, 23/2. Kalendern är uppdaterad med info angående detta.


Matchkläder
Vi saknar fortfarande ett par matchkläderna som vi vill ha åter, så se till att tvätta dem och återlämna dem på något av träningstillfällena i December alt lämna dem hemma hos Anders eller Anna. Kontakta dem på:
Anders 0730-595150
Anna 070-850 59 98


/Ledarna

Inställda/flytt av träning, matchkläder samt avslutning
2019-10-14 08:33
Hej!

I helgen avslutades seriespelet för våra båda lag, F9 och F10 och vilken säsong det har varit. Tjejerna har verkligen varit superduktiga och utvecklats enormt under året. Jättekul att se. Nu är det inte många träningar kvar innan vi går på lite vintervila.


Nedan kommer lite nyttig info, vänligen läs igenom allt.


Inställd träning
Onsdagsträningen 16/10 är inställd. Vi ledare får inte ihop det.


Träning flyttad till Gamla IP 19/10
Lördagsträningen 19/10 är flyttat till gamla ip då det är cup på nya IP


Matchkläder
Matchkläderna behöver vi ha tillbaka snarast, så se till att tvätta dem och återlämna dem på en av de återstående träningarna alt kontakta Anders eller Anna för att lämna dem hemma hos dem. Kontakta dem på:
Anders 0730-595150
Anna 070-850 59 98


Avslutning F10-8
Träningen onsdagen den 23/10 kommer vara den sista utomhusträning för säsongen. Vi kommer ha en del lekar/utmaningar/match mellan våra flickor och dess föräldrar/syskon, så kom ombytta. Tanken är att vi bryter efter 45-60 min, därefter tänker vi att vi ska ha lite avslutningspicknik (egen medtagen). Det kommer nämligen finnas ett stort tält till vårt förfogande på Nya IP som vi har bokat. Vi kommer även fixa så vi har en grill om man vill grilla korv/hamburgare. Vi hoppas att så många som möjligt har möjligt att komma.


Avslutning ungdomslagen ÄFF
ÄFF kommer hålla en avslutning för samtliga ungdomslag precis som tidigare år. Denna kommer vara 3 November mellan kl11.00-13.00.


Alla lag träffas ute på Fridhemsparken (nya träningsplanerna) för att sedan gå en tipspromenad in till gamla IP där grillen är igång. ÄFF bjuder alla barnen på hamburgare och dricka.


Inomhusträning Vinter
Vi har nu fått några inomhustider för vintern. Vi kommer träna söndagar mellan kl17.30-19.00 i Rönnehallen. Detta gäller tjejer födda 09-10.
Dessvärre är det som förra året endast ett par strötider, där första träningen är Söndagen 8 December. Vi har inomhusträning följande datum: 8/12, 15/12, 2/2, 16/2, 23/2. Kalendern är uppdaterad med info angående detta.  


Idrottshäften
Ni som inte har hämtat ut idrottshäfte, vänligen kontakta Catrin och Jonas och hämta dem hemma hos dem. SMS eller ring Catrin eller Jonas och bestäm tid för avhämtning.

Pengarna för häftena (500 kr) swishas till 0704385239 vid hämtning. Skriv gärna ert barns namn när ni swishar.

Catrin (Mollys mamma) 0704-385239
Jonas (Mollys pappa) 073-1428145


/Ledarna

Idrottshäftena
2019-10-11 17:34

För info.

Som tidigare meddelats kommer idrottshäftena att lämnas ut på slutet av träningen på lördag 12/10. Vi får hjälp av Mollys mamma Catrin som administrerar detta. Önskar ni hämta dem vid annan tidpunkt, går det bra att komma hem till Catrin och Jonas och hämta dem där. SMS eller ring Catrin eller Jonas och bestäm tid för avhämtning.


Pengarna för häftena (500 kr) swishas till 0704385239 vid hämtning. Skriv gärna ert barns namn när ni swishar.

 

Catrin (Mollys mamma) 0704-385239

Jonas (Mollys pappa) 073-1428145


/Ledarna

Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder
2019-10-09 09:52
Hej alla!
Tänk på att det kan ibland vara kallt och blåsigt på Nya IP nu när hösten är här, så se till att ha mössa och vantar mm med sig för att undvika frysa. Bättre att ha med sig för mkt kläder än för lite :)
/Ledarna
Information höstsäsong/avslutning
2019-09-29 15:10
Höstsäsongen närmar sig sitt slut och det återstår bara några fåtal träningar och matcher. Vi kör träning fram tom 23/10.


Träningen onsdagen den 23/10 kommer därmed bli vår avslutningsträning. Vi kommer ha en del lekar/utmaningar/match mellan våra flickor och dess föräldrar/syskon, så kom ombytta, då det kommer vara på blodigt allvar J. Tanken är att vi bryter efter 45-60 min, därefter tänker vi att vi ha lite avslutningspicknik (egen medtagen). Det kommer nämligen finnas ett stort tält till vårt förfogande på Nya IP som vi har bokat. Vi kommer även fixa så vi har en grill om man vill grilla korv/hamburgare.


Avslutningspicknick.
När: 23 Oktober. Kl17.30
Plats: Nya IP
Ta med: Egen picknick (det kommer finnas grill) samt passande kläder för lek (gäller även föräldrar/syskon)


Sen lite övrig info.
Helgen 26-27/10 kommer eventuellt ÄFF ha en avslutning med tipspromenad, likt förra året. Men ÄFF återkommer med slutligt besked om dag och tid.


Vi kommer hålla träning helt i November men har önskat inomhustider för träning precis som förra året, men återkommer när var och hur då vi ej ännu fått besked om detta. Förmodligen blir det lite strötider likt förra året.


/Ledarna

 
_________________