Välkommen till F9-10ornas hemsida!

Välkommen att spela fotboll med oss!

Vår F 9-10 trupp består av ett 25-tal fotbollssugna tjejer i 9-10 års åldern och du är mycket välkommen att prova på!

Vi är i dagsläget tre tränare som hjälps åt att träna tjejerna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste och grunden är att vi skall ha kul!

Är du sugen att prova på fotboll, så är det bara att komma på en träning så hjälper vi dig igång. Det går givetvis också bra att bara komma och titta hur det fungerar innan man väljer att vara med.

Vi håller till på nya anläggningen ute vid ishallen.
Vi tränar Onsdagar och Lördagar:

Onsdagar: 17:30-19:00
Lördagar: 9:00-10:30

Är du sugen på att prova fotboll, tveka inte utan kom och träna med oss!

Känner du sedan att du vill fortsätta och vara med så gör en medlemsanmälan genom att trycka på länken här.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Rätt påminnelse kiosktjänst
2019-08-11 21:21

Hej igen!

Förra mejlet såg konstigt ut...

Nästa söndag har vi kiosktjänst. De som har bytt med någon annan förälder får gärna meddela mig det så jag vet vilka som tjänstgjort.

2019-08-18

Tid 14:30-18:00

Nova Lennartsson

Hilma Mörholm

Julia Velden

Kajsa Andersson

Lowa Hugosson

Molli Tyrling

Mina Melin

Catrin genom Anna

Träningen kör igång onsdag 7 aug 17.30
2019-07-22 09:51
Hej alla gula tjejer!

Hoppas alla njuter av sommarlovet och att dagarna är fyllda med sol, bad och annat kul. På tal om kul så drar äntligen fotbollsträningen snart igång igen. Vi kickar igång höstsäsongen med träning onsdagen den 7 augusti kl17.30 på nya träningsplanerna.
Vi kommer träna samma tider under hösten som vi gjorde under våren dvs onsdagar (17.30-19.00) samt lördagar (9.00-10.30). Träningarna är inlagda i kalendern men vi återkommer som tidigare om en träning skulle bli inställd pga exempelvis krock med match osv.
Och har ni kompisar som ni vet vill prova på så får ni givetvis tipsa dem att vi kör igång igen och locka med dem på träning.

/Tränarna
Avslutningspicknicken flyttad till Gamla IP.
2019-07-01 09:56
Hej alla gula tjejer!

Tanken var att vi skulle ha en avslutningspicknick på Sibirien, Tisdag 2 Juli. Nu ser väderprognosen ut som att det kan blir väldigt blåsigt samt ev regn. Därför har vi bestämt att vi istället har avslutningspicknicken i klubbstugan på gamla IP (notera igen, gamla IP). Så vi träffas istället kl17.30 på gamla ip. Det kommer finnas grill på plats om man vill ta med sig något att grilla.

Vi kommer ha lite lekar för alla som vill vara med så därför ber vi alla ta med 1 plastglas (ett liknande glas i kulörta färger för barn fr Ikea, ungefär storlek på glas) samt 1 x 11/2 petflaska per familj om ni har någon hemma som är tom.

Avslutningspicknick.
När: 2 Juli. Kl17.30
Plats: Klubbstugan gamla IP
Ta med: Egen picknick (det kommer finnas grill) samt passande kläder för lek.

Sen hoppas vi att alla tjejer som var med och spelade igår på Sister Cup hade en superkul dag, för det hade vi. Det var så imponerande att se tjejerna kämpa i den tryckande hettan, och inga klagomål utan bara glada miner. Så kul att se när tjejerna hejar och uppmuntrar varandra i en positiv anda.

/de stolta tränarna
2019-05-27 21:57

Hej!

Här kommer en påminnelse inför helgen. Skickar åter ut Catrin och Jonas brev som kom tidigare i våras. Tänk på att ni meddelar ev. byten till dem.

Hej F8-F10 föräldrar,

Våra tjejer (F8-10) och vi föräldrar skall bemanna 2 A-lags matcher i sommar, datum den 1 juni och den 18 augusti från kl. 14:30 till cirka 18:00. Vi skall vara 7 vuxna samt våra döttrar och vi kommer ta hand om följande under matchen.

• Kiosken

Lowa Hugosson

Molli Tyrling

Mina Melin

Det är ett extra plus om tjejerna har ÄFF tröjan på sig.

Är det så att ni ej har möjlighet att delta det datum som ni har blivit tilldelade, var vänlig byta internt med någon av de andra föräldrarna i laget. När bytet är klart var vänlig meddela mig per sms 0704-385239, så justerar jag det i schemat. Vid frågor får ni gärna kontakta mig eller Jonas på telefonnummer nedan eller via mail catrin.mansson@hotmail.com

Damlandslaget
2019-05-23 06:41
Hej alla!