Välkommen till P13 lagsida!

Välkommen att spela fotboll med oss!

Vår P13-trupp består av ett 30-tal fotbollssugna killar. Du är mycket välkommen att prova på!

Vi är i dagsläget sex tränare som hjälps åt att träna P06orna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste.

- Är du född 2006 och sugen att prova på, så är det bara att komma på en träning så hjälper vi dig igång. Fotbollsskor, Benskydd & vattenflaska är det enda du måste ha med dig.

Under höstsäsongen 2018 kommer vi mestadels träna på måndagar, onsdagar och torsdagar. Se tider och exakta dagar i kalendern här på hemsidan.

RÖGLEMATCH PÅ DAGENS TRÄNING
2019-09-19 08:22
Hej
Hockeysäsongen har börjat och det innebär att det kommer att finnas P-vakter på vår parkering.

För att komma in så ska ni uppge en kod till P-vakten.

Kod: Fotboll e kul

Hör av er om ni undrar över något.

Kalle
Kalles Kaviar Cup 2020
2019-09-12 18:42
Anmälan till cupen öppnar den 1/10. Det är först då vi vet om vi fått plats i cupen.
Så ni som tänkt boka boende får avvakta tills dess.
Tåssjö 20-21/9
2019-09-04 12:26

Trivselläger

Fredagen den 20/9 åker vi iväg till Tåssjö-lägerskola, där kommer vi stärka vår fantastiska gemenskap ännu mer.

Vi kommer vi att ha olika aktiviteter under knappt ett dygn.

Lämning sker på lägerskolan 17:30.

På kvällen kommer vi gemensamt tillaga kvällsmaten. Vi kommer även att ha lite olika gemensamma aktiviteter.

För dem som vill, finns det möjlighet att ta sig ett dopp i sjön och sedan gå in och varma sig i bastun.

Vi kommer att bjuda på snacks och läsk eller saft till fredagsmyset. Om man vill får man själv ta med en rimlig godispåse.

Vi kommer vara väldigt tydliga med att läggdags sker senast kl 00:00 eftersom grabbarna ska orka med den långa vandringen på lördagen. Om det visar sig att man inte följer dessa regler kommer vi kontakta vårdnadshavare som får hämta upp sin grabb på lägerskolan.

Vi kommer servera frukost på lördag morgon.

På lördagsförmiddag kommer vi vandra runt Rössjön, så tänk på kläder efter väder, vattenflaska  samt bra skor eller stövlar.

Till lunch blir det grillade hamburgare. Lunchen äter vi strax före hämtning.

Hämtning sker 14:00 på lägerskolan.

Packlista:

• Lakan, påslakan, örngott (ej sovsäck)
  • Toalettartiklar
  • Handduk och badkläder
  • Ombyte, varma kläder, bra skor
  • Regnkläder
  • Ficklampa, gosedjur så klart
  • Kortlek

Sista anmälan är fredagen den 13/9. Anmälan sker via Swish till Jonas på 0704447519.

Kostnad 200 kr. När ni swishar skriv in ert barns namn i meddelandet.

OBS! Glöm inte anmäla ev. allergier. Skicka sms till samma nummer.

Vi ser fram emot att resa iväg med era härliga grabbar. Ta med ert bästa humör, så hoppas vi att vädret är med oss.

Hälsningar Tränarna

Bollkallar lördag 31/8
2019-08-28 06:51
För er som ska vara bollkallar och samtidigt är uttagna till match mot Hittarp så är det samling senast 15:30 på Gamla IP.
Resterande bollkallar samlas 14:30.