Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hej ledare och förälder i Ängelholms FF
2019-09-10 11:12

Nu har jag varit här i drygt en månad och det har hänt mycket på kort tid. Visserligen hamnade vi i hetluften direkt vilket gjorde att vi fick ändra fokus under några dagar men nu kan vi blicka framåt. Det som hände får inte ske men det viktiga är att vi tar det med oss framåt och ser till så det utvecklar oss till att bli en än bättre klubb.


I måndags i förra veckan kom en ny medarbetare hit – Mikael Ragvald – som jag har haft förmånen att arbeta med under ett antal år på Helsingborgs IF. En fantastisk person som kommer bli en mycket stor tillgång till ÄFF.


För oss är barn och ungdomssektionen vår viktigaste resurs – något vi måste ta hand om, utveckla och förbättra. Och ni är vår absolut viktigaste kugge i det hjulet för att lyckas. Vi behöver engagerade och motiverade ledare likväl som vi behöver detsamma rörande föräldrar.


Från och med vecka 38 kommer vi att finnas en sen eftermiddag/kväll ute vid nya planerna vid Catena Arena. Vi kommer att variera dagarna vecka till vecka och kommer se till så ni får veta när vi är på plats. Vi kommer att sitta inne på kansliet och ha kaffepannan på hela tiden. Kom in till oss och berätta om era idéer för att göra klubben bättre, era tankar kring allt från träning till hur vi hanterar allt kring lagen. Eller något helt annat som ni vill prata med oss om. Ni kanske arbetar på ett företag som kan vara vår nästa samarbetspartner. Alla tips är såklart välkomna.


Första gången vi är på plats är den 18 september kl 17-19.


Följande dagar efter det finns vi också på plats;


  • Torsdagen den 26 september kl 17-18

  • Tisdagen den 1 oktober kl 17-19

  • Tisdagen den 8 oktober kl 17-19

För oss ska Ängelholms FF vara en mötesplats för gammal som ung. Ingen kan göra den resan ensam men tillsammans kan vi.


Vi hoppas få möta många av er! Och vi hoppas också få se många av er på de tre sista hemmamatcherna för Herrlaget. Nästa match är nästa lördag den 21 september kl 1600 på Ängelholms IP. Kom och heja fram herrlaget till vinst!


Härliga septemberhälsningar


Helena Wennerström & Mikael Ragvald


Helena Wennerström

Mail; helena@angelholmsff.se

Mobil; 0706–10 25 74 


Mikael Ragvald 

Mail; mikael@angelholmsff.se

Mobil; 0703-88 37 93

Föreningsdagar på Intersport
2019-09-08 15:00
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar! Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva  föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får  du 25% rabatt på allt i butiken*.
 Passa på att inhandla höstens jackor  och allt för en ny härlig idrottssäsong. 
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening25 på intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik,  föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. 
Ungdomskansliet stängt under vecka 37
2019-09-07 23:59
Hej 

Jag har semsester från den 7-15 september och kommer att befinna mig i Grekland. Jag kommer kolla min mail sporadiskt under veckan. Är det något akut skicka mig ett sms.

Jag hoppas alla får en fin vecka med mycket fotboll.

MVH

Kalle Hansson/ Ungdomsansvarig Ängelholms FF 
Vi välkomnar Mikael " Ragge" Ragvald till ÄFF
2019-08-28 11:46
Hej 

Nu har jag varit här i nästan en hel månad och det har hänt mycket under den korta tiden. Mycket som har varit lärorikt, inspirerande men också mycket som jag ser vi har stora möjligheter att förbättra.

Som jag skrev i mitt första utskick kommer jag lägga fokus på tre punkter under min första tid;

1.       Lära känna klubben

2.       Vilka inkomstmöjligheter har vi och hur ökar vi dem?

3.       Kommunikation – internt som externt

Det jag ser är att vi har stora möjligheter att öka våra intäkter med rätt insatser. Så där tänker vi nu investera för att just öka intäkterna under både kort som lång sikt.

Från och med den 2 september hälsar vi Mikael Ragvald välkommen till Ängelholms FF. Mikael kommer direkt från HIF där hans fokus har legat på Företagsförsäljning. Här hos oss kommer han ingå i gruppen Marknad och Försäljning. Hans huvudfokus kommer att vara att öka antalet sponsorer till klubben men också se över hur och vad vi ska erbjuda våra sponsorer framåt.

För er som inte vet så har Mikael ett förflutet som fotbollsspelare med start i Örkelljunga. Under ett antal år var han sedan i HIF (1989-1994) och var bland annat med och tog upp laget i Allsvenskan 1994. Under hans år i HIF startades supporterklubben Raggeline (namngavs efter just Mikael Ragvald) som arbetade för att skapa en positiv läktarkultur och tog avstånd från våld, hat och rasism.

 

Redan på lördag kommer Mikael att vara på plats då ÄFFs herrlag möter Onsala BK hemma på Ängelholms IP kl 1600. Hoppas se många av er här på Ängelholms IP.

 

Vi hälsar Mikael ”Ragge” Ragvald välkommen till ÄFF.

 

Mikael nås på;

Mobil;0703-88 37 83

Mail; mikael@angelholmsff.se


Soliga augustihälsningar

 

Helena Wennerström

Mail; helena@angelholmsff.se

Mobil; 0706–10 25 74

F17 FÖR- EM Spanien - Sverige
2019-08-18 08:20

Evenemangsbeskrivning

I maj 2020 avgörs UEFA F17-EM i Sverige. Som uppladdning för mästerskapet kommer det mellan 11 och 17 september spelas ett för-EM i samma städer som mästerskapet 2020 – närmare bestämt Falkenberg, Varberg, Halmstad och Ängelholm. Då kommer F03-landslaget matchas mot Spanien och Tyskland, Europas två bäst rankade lag, samt USA.
- Det kan inte bli bättre. Jag är otroligt glad för spelarnas skull, säger förbundskapten Pia Sundhage.

För-EM kommer avgöras med speldagar 11, 14 och 17 september. Samtliga lag möter varandra och turneringen ger ett ypperligt tillfälle för lag och värdstäder att förbereda sig för det stora mästerskapet 2020.

Spanien – Sverige tisdagen den 17:e september
Spelplats: Ängelholms idrottsplats
Numrerade platser
Insläpp på arenan från kl. 17.00
Servering finns (kiosk)

Priser:
Ordinarie: 50:-
Ungdom 7 - 16 år: 20:-
Pensionär & Student: 20:-
Barn 0 - 6 år: gratis (måste ha biljett, bokas via kalle@angelholmsff.se

Föreningsbiljett: 10:- (vid köp av minst 10 st) bokas via kalle@angelholmsff.se
För att köpa biljett så klicka HÄR. För föreningsbiljett kontakta Kalle Hansson via e-post. kalle@angelholmsff.se 


Sommarproffsläger 2019
2019-08-14 11:14

Under dagarna den 7 och 8 augusti hölls Ängelholms FFs årliga sommarproffsläger med 45 deltagare från grannklubbar i nordvästra Skåne och södra Halland. Två intensiva dagar med tre träningar och match som avslutning sista dagen.

- Det är fantastiskt kul att samla så många unga spelare och få möjlighet att träffa dem och träna tillsammans. Vi hoppas att ungdomarna och föräldrar tyckte att det var kul och intressant att träffa nya bekantskaper i vår fotbollsfamilj, säger Roar Hansen.

- Jag vill tacka spelarna, föräldrar och deras klubbar för vistelsen hos oss i Ängelholms FF. Vidare vill jag tacka våra duktiga tränare och några av våra egna akademispelare som täckte upp andra dagen. Lite extra tack till Henrik och Stefan som jobbat extra för att detta blev ett lyckat läger. Tack även till våra partners som bidrog till den fina tröjan alla spelare fick.

Nyheter från våra lag
Knattar pojkar och flickor födda 2014-2015, 18/09 08:18 
P17, 15/09 22:32 
Herrlag, 14/09 17:11 
Herrlag, 14/09 12:36 
F12, 13/09 16:47 
P13, 12/09 18:42 
 
_________________