Akademitränarna på upptaktsträff
2019-01-13 14:03
Akademitränargruppen har under helgen haft upptaktsträff på Tåssjö lägerskola och dragit upp riktlinjerna för året. På tisdag kommer SvFF genom Lasse Jacobsson och certifierar vår verksamhet. Spännande!
Spelordningen är klar
2019-01-09 19:07
Under eftermiddagen blev spelordningen i Division 2 Västra Götaland klar. Premiären blir på hemmaplan mot Halmstadslaget IS Halmia. Nedan följer hela spelordningen.

Ängelholms FF vs IS Halmia

Ängelholms FF vs Eslövs BK

Stafsinge IF vs Ängelholms FF

Ängelholms FF vs Hittarps IK

Notera att de exakta datumen med tider kommer bestämmas nästa vecka.
Adidas kollektionen 2019
2019-01-08 09:56

”Nu är ÄFF:s klädprofil för 2019 klar. Det går att lägga beställningen redan nu, men proverna kommer finnas komplettt i butiken från och med 20/1. Nytt för i år är att alla beställningar görs genom webbprofilen och det går INTE att beställa i butiken, Intersport Ängelholm. Däremot kommer det, vid behov gå att prova storlekar, fortfarande finnas storleksprover kvar i butiken under hela året. Beställningarna görs genom Intersport.se, direktlänken till Ängelholms FF profil hittar du här nedan:

KLICKA HÄR

För att göra en beställning gör du följande steg:

1; Tryck på produkten du vill beställa.

2; Välj storlek på plagget ni önskar beställa samt antalet. För att få namntryck på plaggen väljer ni att trycka på rutan under VALBARA TRYCK. Fyll sedan i önskat namntryck i rutan som kommer upp. OBS! Endast förnamn eller efternamn gäller. Även till exempel ”Kalle H” eller ”K Hansson” fungerar. Tryck sedan på LÄGG i VARUKORGEN.

3; Gå sedan tillbaka så ni hamnar på startsidan med alla ÄFF produkterna igen och gör sedan om steg 2 med alla produkter ni önskar beställa.

4; När ni har lagt till alla önskade produkter trycker ni på TILL KASSAN, som ni hittar längst upp till höger vid en kundvagn.

5; Fyll i alla uppgifter och genomför köpet.

6; Ca 3 veckor efter att ni har lagt beställningen kommer kläderna att bli färdiga och då får ni ett SMS från Intersport. Kläderna hämtas då vid kassan, Intersport Ängelholm.

2019-01-07 15:17
Efter ett ledigt december drar nu träningarna igång med nya tränaren Roar Hansen. Så här ser veckans schema ut:
Tre spelare lämnar ÄFF
2019-01-03 15:09
Inför säsongen 2019 kan vi bekräfta att tre spelare lämnar ÄFF.

Alex Simovski kom inför säsongen från Akropolis IF och spelade 26 matcher under året varav 22 var från start. Alex Simovski flyttar nu tillbaka till Stockholm.

Andreas Karlsson kom till ÄFF från Vejby IF 2010 och gjorde a-lagsdebut 2012. Han gjorde sammanlagt 90 tävlingsmatcher för ÄFF varav 51 från start i både liga- och cupmatcher och 18 mål. Efter sju säsonger i a-laget flyttar nu Andreas Karlsson till Göteborg.

Marwin Leidewall kom inför säsongen 2018 från Örgryte IS, där han öste in mål i ungdomslagen. Marwin gjorde 19 matcher för ÄFF under året varav 7 från start. Marwin gjorde också ett framträdande för Laholms FK under året.

Vi tackar alla tre för deras tid i ÄFF och önskar lycka till i framtiden!

Truppbygget inför nästa år är påbörjat.
Roar Hansen är klar för ÄFF
2018-12-28 14:55
Under åren 2006-2010 tränade han Ängelholms FF. Nu är Roar Hansen tillbaka!

Efter elva raka säsonger i elitfotbollen som huvudtränare är Roar Hansen ett etablerat namn inom svensk fotboll. Under Roar Hansens tidigare sejour i ÄFF gick man upp och etablerade sig i Superettan där bästa placeringen blev en femteplats.

Kan du berätta lite om din tränarkarriär?

- De flesta i Nordvästra Skåne vet vem jag är. Jag har varit i bland annat Klippan, Helsingborg Södra och Högaborg. På den vägen mötte man Ängelholms FF många gånger och det kändes som att man redan då kände till klubben väl, säger Roar Hansen.

- Sedan blev det Landskrona innan jag spenderade fem år i Ängelholms FF. Där skapade vi en grupp som etablerade sig i Superettan. Efter det var jag i Östers IF, Helsingborgs IF, Åtvidabergs FF och senast IFK Värnamo.

Hur känns det att vara tillbaka i ÄFF?

- Det känns både roligt och spännande. Det känns lite grann som att man börjar med ett projekt som ska byggas inför framtiden. Vi pratade redan för ett år sen lite grann och nu återupptogs en kontakt. ÄFF förklarade för mig hur man tänker för framtiden. Jag är väl medveten om att det är Division 2, men på något sätt så gillar jag projekt där man ska bygga upp någonting och det var väl det som fällde avgörandet.

Hur kan man förvänta sig att ÄFF kommer att spela 2019?

- Eftersom vi inte har så många spelare på kontrakt idag så är det för tidigt att säga. Men ska man vara ärlig så gillar jag offensiv fotboll med ett bra passningsspel. Det handlar om att vinna så många matcher som möjligt i Division 2. Eftersom ÄFF trillade ur Division 1 ifjol så får vi automatiskt press på oss. Därför blir det viktigt att få tag i en trupp som verkligen vill vara där.

- Kortsiktigt ser jag fram emot den 8 januari. Det är mycket som ska göras under försäsongen, men det ska bli spännande och jag ser fram emot jobbet, avslutar Roar Hansen

Vi välkomnar Roar Hansen tillbaka till ÄFF och önskar honom stort lycka till!
Herrlag, 16/01 16:20
Herrlag, 14/01 09:38