Adidaskollektionen
2019-05-21 08:07

”Har ni inte hunnit köpa årets träningskläder? Ingen fara, det går fortfarande att köpa. Beställ det direkt i datorn eller mobilen genom vår egna webbshop, tryck på länken. https://team.intersport.se/angelholms-ff/

Skulle ni behöva prova ut storlekar innan ni beställer så finns prover hos Intersport i Ängelholm.” Leveranstiden just nu är ca 2 veckor från att ni lagt beställningen.”

Intervju med nya akademichefen
2019-05-20 15:39
Den 9 maj kunde vi presentera Roar Hansen som vår nya akademichef. Här kommer en kort intervju med Roar.

<strong>Du har nu blivit ny akademichef. Hur känns det?</strong>

- Jo tack, det känns bra. Jag fick en fråga av styrelsen om jag kunde tänka mig rollen eftersom Markus Tilly valt att kliva av för några veckor sedan. Jag är ju i klubben redan och har väl en del insikt i detta också så då blev svaret ja.

Vad innebär rollen?

- Det är som namnet på tjänsten säger. Chef över akademin och ansvarig för utvecklingen av våra talanger och både stöd och resurs till våra tränare. Vidare ÄFFs kontakt med andra klubbar och Svenska Fotbollförbundet och andra organisationer. Markus och tränarna gör och har gjort ett fantastiskt arbete som vi skall försöka bygga vidare på.

Förutom att du har blivit akademichef har du dessutom blivit ny sportchef.

- Den frågan fick jag samtidigt eftersom Peter Zachrison inte har tid på samma sätt längre. Den rollen känns helt naturlig för jag gör en del av detta redan. Som tränare har jag varit mycket involverad i mina klubbar så detta känns som hemmaplan. Det kommer bli mer att göra men jag får hjälp av många fantastiska personer i vår klubb.

Vi önskar Roar lycka till med sina nya roller!
Svenska Spel via Sponsorhuset
2019-05-19 18:39
Du som ibland spelar på Svenska Spel kan nu hjälpa Ängelholms FF genom att alltid gå via Sponsorhuset. Gör du det får Ängelholms FF en kickback på 3% av spelat belopp. Hos Svenska Spel kan du spela på Hockey-VM, Allsvenskan och de stora ligorna i Europa. Glöm inte att spela lagom och använd alltid denna länk eller gå via Sponsorhusets app: https://www.sponsorhuset.se/angelholmsff/butik/svenskaspel
Flickfotbollens dag den 19/5 15-17
2019-05-13 09:14

Gula tjejer det är grejer!

prova på fotboll

SÖNDAGEN DEN 19: E MAJ KL 15-17

välkommen alla tjejer till ängelholms ff

I Ängelholms FF jobbar vi aktivt med att få fler tjejer att upptäcka glädjen i att tillhöra ett lag och att spela fotboll tillsammans med andra tjejer. Genom fotbollen skapar vi en härlig gemenskap och får nya vänner samtidigt som vi utvecklas som individer och fotbollsspelare.

Därför så bjuder vi in alla tjejer som vill prova på fotboll till en flickfotbollsdag på våra nya träningsplaner ute vid Lindab arena. Det är kostnadsfritt. Efter träningen bjuder vi på korv och bröd och dricka och ser vårt F16 lag möta IFK Klagshamn KL 17:00.

Vid frågor kontakta Kalle Hansson/ Ungdomsansvarig på telefon 0768-64 68 27 eller E-post kalle@angelholmsff.se

Välkomna!

Volkswagen gör comeback
2019-05-11 13:30
Idag gör Volkswagen comeback i ÄFF. Börjessons Bil AB förlänger sitt samarbetsavtal med ÄFF. Börjessons Bil AB är en av många viktiga partners för att kunna bedriva den omfattande verksamheten med barn, ungdom och senior. Pojkar/flickor och herr/dam. Börjesson Bil AB säljer bland anant Audi, Volkswagen, Skoda och Seat.
Följ oss på sociala medier
2019-05-11 12:00
Nu finns Ängelholms FF även på LinkedIn! Följ oss på våra samtliga sociala medier:

P17, 19/05 17:49
P13, 19/05 08:17