Avslutning för ungdomslagen söndagen den 3 november KL 11:00
2019-10-11 09:04
Till alla barn och föräldrar i våra ungdomslag

Då börjar säsongen ta slut för i år. Detta innebär att alla barn från knattar 14/15 till P/F14 kommer att ha sin årliga avslutning söndagen den 3:e november mellan kl 11:00- 13:00 ca.

Vi träffas ute på Fridhemsparken ( nya träningsplanerna) för att sedan gå en tipspromenad in till gamla IP där grillen är igång. Vi bjuder alla barnen på hamburgare och dricka. Efter vi ätit så kommer vi att dela ut medaljer till alla.

Jag hoppas att så många som möjligt har möjlighet att deltaga på detta.

Varmt välkomna till 2019 års avslutning

Fotbollshälsningar!

Kalle Hansson/ Ängelholms FF
Fotboll för alla
2019-10-11 09:02

2019-09-28 10:02

Du som är förälder till ett barn/ungdom som är verksam i ÄFF och du som är Ledare i ÄFF är välkomna till en föreläsning av UNICEF kring Barnkonventionen.

ALLA BARN HAR SAMMA RÄTT OCH LIKA VÄRDIGHET

Det är en av många punkter i barnkonventionen som är ett rättsligt bindande internationellt avtal som slår fast att barn är individer med egna rättigheter, inte föräldrars eller andra vuxnas ägodelar. Den innehåller 54 punkter som alla är lika viktiga och utgör en helhet.

Från och med den 1 januari 2020 ingår Barnkonventionen i svensk lag.

Vi har nu fått äran att få hit UNICEF som kommer att berätta om Barnkonventionen under en två timmars lång föreläsning. Vi hoppas såklart att många av er vill komma och lyssna. I samband med föreläsningen bjuder vi på en kvällsfika med kaffe/te och macka.

Välkomna den 6 eller 27 november till Hörsalen på Järnvägsmuséet kl 1730. Föreläsningen börjar kl 1800.

Anmälan gör du till marknad@angelholmsff.se. När du gör det meddela också om du har någon form av matallergi. OBS! Viktigt vid anmälan att meddela vilken dag du kommer.

Anmälan är bindande.

Härliga septemberhälsningar

Vännerna på Ängelholms FF kansli

Hej ledare och förälder i Ängelholms FF
2019-09-10 11:12

Nu har jag varit här i drygt en månad och det har hänt mycket på kort tid. Visserligen hamnade vi i hetluften direkt vilket gjorde att vi fick ändra fokus under några dagar men nu kan vi blicka framåt. Det som hände får inte ske men det viktiga är att vi tar det med oss framåt och ser till så det utvecklar oss till att bli en än bättre klubb.

I måndags i förra veckan kom en ny medarbetare hit – Mikael Ragvald – som jag har haft förmånen att arbeta med under ett antal år på Helsingborgs IF. En fantastisk person som kommer bli en mycket stor tillgång till ÄFF.

För oss är barn och ungdomssektionen vår viktigaste resurs – något vi måste ta hand om, utveckla och förbättra. Och ni är vår absolut viktigaste kugge i det hjulet för att lyckas. Vi behöver engagerade och motiverade ledare likväl som vi behöver detsamma rörande föräldrar.

Från och med vecka 38 kommer vi att finnas en sen eftermiddag/kväll ute vid nya planerna vid Catena Arena. Vi kommer att variera dagarna vecka till vecka och kommer se till så ni får veta när vi är på plats. Vi kommer att sitta inne på kansliet och ha kaffepannan på hela tiden. Kom in till oss och berätta om era idéer för att göra klubben bättre, era tankar kring allt från träning till hur vi hanterar allt kring lagen. Eller något helt annat som ni vill prata med oss om. Ni kanske arbetar på ett företag som kan vara vår nästa samarbetspartner. Alla tips är såklart välkomna.

Första gången vi är på plats är den 18 september kl 17-19.

Följande dagar efter det finns vi också på plats;

• Torsdagen den 26 september kl 17-18

• Tisdagen den 1 oktober kl 17-19

• Tisdagen den 8 oktober kl 17-19

För oss ska Ängelholms FF vara en mötesplats för gammal som ung. Ingen kan göra den resan ensam men tillsammans kan vi.

Vi hoppas få möta många av er! Och vi hoppas också få se många av er på de tre sista hemmamatcherna för Herrlaget. Nästa match är nästa lördag den 21 september kl 1600 på Ängelholms IP. Kom och heja fram herrlaget till vinst!

Härliga septemberhälsningar

Helena Wennerström & Mikael Ragvald

Helena Wennerström

Mail; helena@angelholmsff.se

Mobil; 0706–10 25 74

Mikael Ragvald

Mail; mikael@angelholmsff.se

Mobil; 0703-88 37 93

Föreningsdagar på Intersport
2019-09-08 15:00
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar! Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva  föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får  du 25% rabatt på allt i butiken*.
 Passa på att inhandla höstens jackor  och allt för en ny härlig idrottssäsong.
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening25 på intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik,  föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Ungdomskansliet stängt under vecka 37
2019-09-07 23:59
Hej

Jag har semsester från den 7-15 september och kommer att befinna mig i Grekland. Jag kommer kolla min mail sporadiskt under veckan. Är det något akut skicka mig ett sms.

Jag hoppas alla får en fin vecka med mycket fotboll.

MVH

Kalle Hansson/ Ungdomsansvarig Ängelholms FF