Patrick Arthur har anlänt
2018-09-20 19:29
För ett tag sedan presenterade vi vårt nyförvärv Patrick Arthur. Nu har han kunnat anlända till Sverige och genomförde sin första träning idag. Vi passade på att intervjua honom.

Du har nu anlänt till Ängelholms FF från Dreams FC i Ghana, tycker du om det här än så länge?

- Ja, det är en stor möjlighet för mig att visa vad jag går för och jag är väldigt glad att vara en del av denna familj.

Du har gjort din första träning nu, hur gick det?

- Det gick ganska lugnt, tränarna sa till mig vad jag gjorde bra och vad jag kunde förbättra. Vädret var inte bra, men det gick bra ändå.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

- Jag är en defensiv mittfältare men kan även spela som central mittfältare för att ge stöd till backlinjen och flytta fram laget offensivt. Jag hoppas kunna bidra till laget med dessa egenskaper.

Lite tyngre resultat på senare tid, tror du att du kan vara med och bidra med en vändning?

- Ja, Ängelholms FF har visat intresse för mig och visat att de tror på mig. Jag är säker på att jag kan bidra med att vi i slutet av säsongen ligger högre upp i tabellen.

Hur ser din tidigare fotbollskarriär ut?

- Jag har spelat i Hearts of Lions och sen såg Dreams FC mig och köpte mig, men Dreams gav mig en plattform att jobba på och gav mig allt jag behövde och de är en stor anledning till att jag är här idag så jag uppskattar allt Dreams har gjort för mig.

Hur var din säsong i Dreams varit innan du kom hit?

- Jag spelade 90 minuter i alla 15 ligamatcher för Dreams denna säsong och Dreams ligger på sjätteplats i tabellen.

Välkommen till ÄFF, Patrick Arthur!

Joakim Eriksson
Välkommen Jeton!
2018-09-18 15:37
Igår började Jeton Zejnullahu sin heltidsanställning i Ängelholms FF. Jeton skall fortsätta träna U14 (U15) även nästa säsong. Han blir också rekryteringsansvarig av spelare till akademin samt ansvarig för att starta igång träningar på skolloven, dit både ÄFF:are, men även spelare från andra klubbar kan komma och få högkvalitativ träning med Jeton och ev. andra tränare från akademin. Med den här satsningen så tar akademin ytterligare kliv framåt. ÄFF välkomnar Jeton och önskar honom lycka till med sitt (nya) uppdrag.
2018-09-17 10:55

Fotbollsskola på höstlovet v44
2018-09-17 10:48

ÄFF i samarbete med Bjäre kraft, Intersport, Ängelholmshem,

FOTBOLLSSKOLA på höstlovet den 28 - 31 oktober  2018

Vi har glädjen att erbjuda fotbollsskola på höstlovet i 4 dagar för tjejer och killar födda från 2006 - 2011. Barnen kommer att tränas av spelare från damlag, a-lag, akademi. Vår a-lagstränare Alexander Tengryd kommer även att hjälpa till. Det kommer att bli fyra dagar med mycket fotboll med tyngdpunkt på teknik och glädje. Fotbollsskolan kommer att bedrivas på den nya träningsanläggningen ute vid Lindab arena.

Grupper:          Pojkar & Flickor födda 2011 - 2006
Datum/Tid:     28 - 31 oktober, kl 10:00-13:30
Plats:
                Nya träningsanläggningen vid Lindab arena
Pris:                   595 kr/spelare

Övrigt:              Enklare förtäring varje dag
                            tröja och fotboll ingår.

Anmälan görs senast den 16/10.  Anmälningsformulär

Klicka på ”Anmälningsformulär” eller klistra in adressen nedan i din webbläsare.

Frågor kring fotbollsskolan besvaras av Kalle Hansson via telefon 0768-64 68 27 eller e-post kalle@angelholmsff.se . Besök vardagar mellan kl 8:00-12:00

2018-09-10 12:30
Veckans schema med nya matcher:
Mattias Almeida lånas in
2018-09-03 14:13
Under resten av säsongen kommer Mattias Almeida att lånas in från Helsingborgs IF.

Mattias Almeida kommer ingå i ett samarbetsavtal mellan HIF och ÄFF precis som Kalle Joelsson och Carl Thulin. Lånet är, precis som för Kalle och Carl, ett 24-timmarslån vilket innebär att han kan representera båda klubbarna.

Under säsongen har 19-årige Mattias Almeida spelat 14 matcher i Superettan och har gjort 1 mål och 1 assist.

Alexander Tengryd om senaste nyförvärvet:

- Mattias är en offensiv spelare med ett gott fotbolls öga. Precis som övriga HIF spelare har jag en mångårig relation med Mattias och jag har förhoppningar om att han kommer bidra med karaktär och kvalitet till ÄFF.