Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Biljettpriser för 2019 är fastställt
2019-03-22 16:30
Säsongen närmar sig och nu kan vi släppa biljettpriserna för 2019!

Följande biljettpriser gäller för herrlagets matcher säsongen 2019

Vuxen – 100 kronor
16-18 år och pensionär – 50 kronor

Årskort:

Vuxen – 1000 kronor (13 hemmamatcher)
Ungdom och pensionär – 500 kronor (13 hemmamatcher)

För köp av årskort, kontakta kansli@angelholmsff.se
Sebastian Andersson uttagen till landslaget
2019-03-13 12:55
Idag presenterade Janne Andersson Sveriges trupp till kommande matcherna i EM-kvalet mot Rumänien och Norge. Där finns ett namn med som är extra bekant för ÄFF-publiken.

Sebastian "Basse Andersson" spelade i ÄFF i ungdomsåren innan han kom tillbaka 2009 från Helsingborgs IF. Följande år tog han en plats i a-truppen och fick sitt genombrott 2011, då han gjorde 12 mål på 28 matcher samtidigt som ÄFF nådde en tredjeplats i Superettan. Han gick vidare till Kalmar FF, Djurgårdens IF och IFK Norrköping, där han i den sistnämnda klubben kom tvåa i Allsvenska skytteligan 2016. 2017 gick han vidare till FC Kaiserslautern och 2018 till Union Berlin, där han hittills har gjort 10 mål på 28 matcher.

Han har nu, för tredje gången, blivit uttagen till A-landslaget. Hans facit hittills i landslaget är 2 mål på 4 matcher. Stort grattis säger vi till före detta ÄFFaren Sebastian Andersson och lycka till!
Fotbollsskolan 2019
2019-03-13 07:38
 
Årsmötet den 6/3
2019-03-07 18:30
Igår var det årsmöte på Ängelholms IP. Förutom att det blev några nya namn i styrelsen, delades även pris ut.

Under mötet tackades två styrelsemedlemmar: Håkan Svensson och Magnus Leeman, som har valt att lämna styrelsen efter sin tvåårsperiod. Samtidigt valdes Daniel Koch (2 år) och Jakob Larsson (2 år) in i styrelsen samt att de nuvarande styrelsemedlemmarna fick förnyat förtroende: Mikael Modig (1 år), Peter Zachrison (1), Annette Bergenhem (2) och Daniel Johansson Hernius (2).

På mötet delades det även ut tre olika pris: Ordförandens Pris till årets ledare samt Lappens Pris till årets spelare i akademin samt dam.

Bedömningen för Ordförandens Pris till årets ledare sker utifrån följande kriterier: Engagemang för föreningen som helhet, inte enbart ett eget lag. Nedlagd tid, såväl ideell som ersatt. Insatsens kvalitet och betydelse för föreningen. Ledarens attityd och vilja/förmåga till samarbete med andra. Ledarens agerande som förebild och föredöme för andra. Årets ledare gick till Joakim Nilsson.

Bedömningen för Lappens Pris till årets spelare sker utifrån följande kriterier: Förmågan och viljan att kämpa för laget. En positiv attityd och ett stöd till medspelare inte minst yngre kamrater, på och utanför plan. Sättet att agera i match och träning, positivt, stödjande, självuppoffrande. Viljan att utvecklas, växa och bli bättre. Spelarens agerande som förebild och föredöme för andra. Årets spelare gick till Josef Getachew och Josefine Andersson.

Vi tackar alla er som var på plats igår på årsmötet!
Certifiering 2018
2019-03-05 14:58

Under året har ett arbete bedrivits i SEF att utveckla och förändra certifieringen av akademierna i svensk fotboll. Det har i årets kvalitetssäkring ställts högre krav än någonsin för att få poäng och i slutändan stjärnor som en beteckning på kvalitén på klubbarnas akademier.

Totalt var det 53 frågor/punkter som bedömdes och det krävdes 246! A4-sidor för att förklara och visa hur ÄFF bedriver sin verksamhet, 8-19 år, på killsidan.

 

I årets certifiering erhåller Ängelholms FF 1386 poäng och ökar med 397 poäng dvs 40%. Det innebär också att ÄFF går från en 2-stjärnig till en 3-stjärnig akademi!!

 

En stor del i resultatförbättringen är resultatet av verksamheten, dvs vilka spelare ÄFF producerat som spelar elitfotboll i Sverige eller utomlands.

Under 2018 så debuterade Sebastian Andersson i tävlingsmatch för A-landslaget, Albin Nilsson gjorde allsvensk debut och Axel Olsson spelade i Superettan för första gången för att nämna några namn som gav mycket poäng.

 

Några andra punkter där ÄFFs akademi utvecklats under 2018:

·      Startat upp fotbollshögstadium i samarbete med Nyhemsskolan

·      Anställt utbildade tränare och specialister inom tex fysträning

·      Inrättat en tjänst som utvecklingschef där Håkan Magnusson utbildar våra tränare i de äldre akademilagen

 

Många nya utmaningar ligger framför oss för att utveckla vår verksamhet ytterligare och sträva emot att bli bättre och kunna nå den 4:e stjärnan (1800p), samtidigt skall vi vara stolta över den verksamhet som redan bedrivs. U19 spelar på allra högsta nivå i Sverige, U17 i näst högsta serien och U16 i den allra högsta serien.

Information från föreningen
2019-03-05 11:43

”Ängelholms FF klubbchef Peter Bjurenwall har valt sluta sin anställning i föreningen.  Styrelsen önskar tacka Peter för sitt goda arbete både som assisterande tränare och klubbchef. Peter slutar sin anställning den 31/3 2019.

ÄFF styrelse går nu in i en process för att hitta en ny klubbchef.”

Nyheter från våra lag
 
_________________