Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

2019-10-19 10:02

Du som är förälder till ett barn/ungdom som är verksam i ÄFF och du som är Ledare i ÄFF är välkomna till en föreläsning av UNICEF kring Barnkonventionen.

 

ALLA BARN HAR SAMMA RÄTT OCH LIKA VÄRDIGHET

Det är en av många punkter i barnkonventionen som är ett rättsligt bindande internationellt avtal som slår fast att barn är individer med egna rättigheter, inte föräldrars eller andra vuxnas ägodelar. Den innehåller 54 punkter som alla är lika viktiga och utgör en helhet.

Från och med den 1 januari 2020 ingår Barnkonventionen i svensk lag.

Vi har nu fått äran att få hit UNICEF som kommer att berätta om Barnkonventionen under en två timmars lång föreläsning. Vi hoppas såklart att många av er vill komma och lyssna. I samband med föreläsningen bjuder vi på en kvällsfika med kaffe/te och macka.

Välkomna den 27 november till Hörsalen på Järnvägsmuséet kl 1730. Föreläsningen börjar kl 1800.

Anmälan gör du till marknad@angelholmsff.se. När du gör det meddela också om du har någon form av matallergi.

Anmälan är bindande.

 

Härliga oktober hälsningar!

 

Vännerna på Ängelholms FF kansli

Avslutning för ungdomslagen söndagen den 3 november KL 11:00
2019-10-11 09:04
Till alla barn och föräldrar i våra ungdomslag

Då börjar säsongen ta slut för i år. Detta innebär att alla barn från knattar 14/15 till P/F14 kommer att ha sin årliga avslutning söndagen den 3:e november mellan kl 11:00- 13:00 ca. 

Vi träffas ute på Fridhemsparken ( nya träningsplanerna) för att sedan gå en tipspromenad in till gamla IP där grillen är igång. Vi bjuder alla barnen på hamburgare och dricka. Efter vi ätit så kommer vi att dela ut medaljer till alla. 

Jag hoppas att så många som möjligt har möjlighet att deltaga på detta.

Varmt välkomna till 2019 års avslutning

Fotbollshälsningar!

Kalle Hansson/ Ängelholms FF
Fotboll för alla
2019-10-11 09:02
 
Hej ledare och förälder i Ängelholms FF
2019-09-10 11:12

Nu har jag varit här i drygt en månad och det har hänt mycket på kort tid. Visserligen hamnade vi i hetluften direkt vilket gjorde att vi fick ändra fokus under några dagar men nu kan vi blicka framåt. Det som hände får inte ske men det viktiga är att vi tar det med oss framåt och ser till så det utvecklar oss till att bli en än bättre klubb.


I måndags i förra veckan kom en ny medarbetare hit – Mikael Ragvald – som jag har haft förmånen att arbeta med under ett antal år på Helsingborgs IF. En fantastisk person som kommer bli en mycket stor tillgång till ÄFF.


För oss är barn och ungdomssektionen vår viktigaste resurs – något vi måste ta hand om, utveckla och förbättra. Och ni är vår absolut viktigaste kugge i det hjulet för att lyckas. Vi behöver engagerade och motiverade ledare likväl som vi behöver detsamma rörande föräldrar.


Från och med vecka 38 kommer vi att finnas en sen eftermiddag/kväll ute vid nya planerna vid Catena Arena. Vi kommer att variera dagarna vecka till vecka och kommer se till så ni får veta när vi är på plats. Vi kommer att sitta inne på kansliet och ha kaffepannan på hela tiden. Kom in till oss och berätta om era idéer för att göra klubben bättre, era tankar kring allt från träning till hur vi hanterar allt kring lagen. Eller något helt annat som ni vill prata med oss om. Ni kanske arbetar på ett företag som kan vara vår nästa samarbetspartner. Alla tips är såklart välkomna.


Första gången vi är på plats är den 18 september kl 17-19.


Följande dagar efter det finns vi också på plats;


  • Torsdagen den 26 september kl 17-18

  • Tisdagen den 1 oktober kl 17-19

  • Tisdagen den 8 oktober kl 17-19

För oss ska Ängelholms FF vara en mötesplats för gammal som ung. Ingen kan göra den resan ensam men tillsammans kan vi.


Vi hoppas få möta många av er! Och vi hoppas också få se många av er på de tre sista hemmamatcherna för Herrlaget. Nästa match är nästa lördag den 21 september kl 1600 på Ängelholms IP. Kom och heja fram herrlaget till vinst!


Härliga septemberhälsningar


Helena Wennerström & Mikael Ragvald


Helena Wennerström

Mail; helena@angelholmsff.se

Mobil; 0706–10 25 74 


Mikael Ragvald 

Mail; mikael@angelholmsff.se

Mobil; 0703-88 37 93

Vi välkomnar Mikael " Ragge" Ragvald till ÄFF
2019-08-28 11:46
Hej 

Nu har jag varit här i nästan en hel månad och det har hänt mycket under den korta tiden. Mycket som har varit lärorikt, inspirerande men också mycket som jag ser vi har stora möjligheter att förbättra.

Som jag skrev i mitt första utskick kommer jag lägga fokus på tre punkter under min första tid;

1.       Lära känna klubben

2.       Vilka inkomstmöjligheter har vi och hur ökar vi dem?

3.       Kommunikation – internt som externt

Det jag ser är att vi har stora möjligheter att öka våra intäkter med rätt insatser. Så där tänker vi nu investera för att just öka intäkterna under både kort som lång sikt.

Från och med den 2 september hälsar vi Mikael Ragvald välkommen till Ängelholms FF. Mikael kommer direkt från HIF där hans fokus har legat på Företagsförsäljning. Här hos oss kommer han ingå i gruppen Marknad och Försäljning. Hans huvudfokus kommer att vara att öka antalet sponsorer till klubben men också se över hur och vad vi ska erbjuda våra sponsorer framåt.

För er som inte vet så har Mikael ett förflutet som fotbollsspelare med start i Örkelljunga. Under ett antal år var han sedan i HIF (1989-1994) och var bland annat med och tog upp laget i Allsvenskan 1994. Under hans år i HIF startades supporterklubben Raggeline (namngavs efter just Mikael Ragvald) som arbetade för att skapa en positiv läktarkultur och tog avstånd från våld, hat och rasism.

 

Redan på lördag kommer Mikael att vara på plats då ÄFFs herrlag möter Onsala BK hemma på Ängelholms IP kl 1600. Hoppas se många av er här på Ängelholms IP.

 

Vi hälsar Mikael ”Ragge” Ragvald välkommen till ÄFF.

 

Mikael nås på;

Mobil;0703-88 37 83

Mail; mikael@angelholmsff.se


Soliga augustihälsningar

 

Helena Wennerström

Mail; helena@angelholmsff.se

Mobil; 0706–10 25 74

F17 FÖR- EM Spanien - Sverige
2019-08-18 08:20

Evenemangsbeskrivning

I maj 2020 avgörs UEFA F17-EM i Sverige. Som uppladdning för mästerskapet kommer det mellan 11 och 17 september spelas ett för-EM i samma städer som mästerskapet 2020 – närmare bestämt Falkenberg, Varberg, Halmstad och Ängelholm. Då kommer F03-landslaget matchas mot Spanien och Tyskland, Europas två bäst rankade lag, samt USA.
- Det kan inte bli bättre. Jag är otroligt glad för spelarnas skull, säger förbundskapten Pia Sundhage.

För-EM kommer avgöras med speldagar 11, 14 och 17 september. Samtliga lag möter varandra och turneringen ger ett ypperligt tillfälle för lag och värdstäder att förbereda sig för det stora mästerskapet 2020.

Spanien – Sverige tisdagen den 17:e september
Spelplats: Ängelholms idrottsplats
Numrerade platser
Insläpp på arenan från kl. 17.00
Servering finns (kiosk)

Priser:
Ordinarie: 50:-
Ungdom 7 - 16 år: 20:-
Pensionär & Student: 20:-
Barn 0 - 6 år: gratis (måste ha biljett, bokas via kalle@angelholmsff.se

Föreningsbiljett: 10:- (vid köp av minst 10 st) bokas via kalle@angelholmsff.se
För att köpa biljett så klicka HÄR. För föreningsbiljett kontakta Kalle Hansson via e-post. kalle@angelholmsff.se 


Nyheter från våra lag
Knattar pojkar födda 2014-2015, 15/10 20:48 
P15, 15/10 09:59 
P9, 14/10 13:51 
 
_________________