SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

DET HÄR ÄR ÄNGELHOLMS FF KILLAKADEMI
GLÄDJE! 
Leenden smittar! Vi kommer till varje träning för att förbättra oss, och vi vet vad som krävs för detta. Vi förbereder oss noggrant inför träning och match. Vi strävar efter ständig utveckling, och vi vet att det krävs 100% fokus på uppgiften. Vi gläds med andras framgång. Vi få ha roligt!  
 
PROFESSIONALITET! 
Vi är positiva till träning och våra lagkamrater Vi vet att vi är beroende av varandra, vi är beredda på att göra allt för att laget ska lyckas. Dom som inte tillhör de elva som startar en match kan vara matchavgörande. ( både i positiv och negativ mening) Vi visar alltid en positiv attityd . Du själv avgör din betydelse för laget.
 
KVALITET!
Varje individ i vår grupp tillför en kvalité som vi behöver. Vi har respekt och förståelse för att vi har olika kvalitéer, och dessa olikheter stärker oss när vi använder dom på rätt sätt. Vi är medvetna om detaljernas betydelse för en bra helhet. 
 
ÖDMJUKHET!
Vi är medvetna om vad vi är bra på. Vi är medvetna om att vi kan förbättra oss. Vi vet att vår framgång som lag och individ till stor del beror på vår omgivning. Därför är det viktigt att alltid försöka göra sitt yttersta för att tillföra maximalt till gruppen på alla sätt. 
 
LOJALITET!
Vi är i alla lägen lojala mot vårt lag och föreningen. Ingen spelare eller ledare är viktigare än laget och föreningen. Vi vet att alla människor i gruppen har lika värde och behandlas därefter. Vi utför alltid våra uppgifter efter bästa förmåga. 
 
VINNAR MILJÖ!
Det är väldigt avgörande för resultatet, att vi som lag och individer hanterar medgång och motgång på rätt sätt i matcher och mellan. Miljön som laget skapar har stor betydelse för hur lagets mentala kvalité blir. Jobba mot samma mål. Den som inte är beredd att gör allt för att laget ska nå detta mål, kommer att vara en belastning. Vi bekräftar inte negativa beteende. Vi strävar alltid efter att vara positiva. Vi litar på varandra Respekt för varandra och våra personligheter Respekt för varandras fotbollsfärdigheter. Vi ställer krav på varandra i träning och match. Vi engagerar oss för laget och föreningens bästa
 
Huvudpartners
Partners