Helgens matcher: Hittarp & Fortuna hemma
2018-09-09 15:19
Denna helgen hade vi två nästan tangerande hemmamatcher: kl 12 mot Hittarp och kl 13 mot Fortuna.

I matchen mot Hittarp var det återigen väldigt fysiskt spel - men fair!
Vi hade dagen till ära med Alva och Lamija som debuterade med sina första matcher, och vi hade även hjälp av F11-hjältarna Natalie & Pella samt Moa Hellkvist från gruppen under oss. I första perioden släppte vi in ett mål men matchen var ändå ganska jämn. I andra däremot hade vi rejäl motvind på alla sätt och vis. Hittarp kom igenom försvaret och fick göra en del mål. I tredje blev det återigen rejält jämnt och matchen slutade typ 3-6 till Hittarp. (Målgörare var: Vendela, Hilja och Moa H)
- Vi tackar alla tjejerna för att ni trots motståndet kämpade på och inte gav er!
Ett extra tack till våra extra-hjälpar för dagen Natalie (som gjorde bra jobb i mål), Pella (som sprang nästan nonstop trots värkande vänsterknä) och Moa H (som snurrade upp motståndarna på läktaren så fort hon fick tillfälle).

Fortuna-matchen startade medan Hittarps-matchen fortfarande var igång - och våra tjejer rivstartade verkligen och tog en bastant ledning i första perioden. Alla hade match-inställning - snackade och tittade - hittade fram med sina passningar och höll sina positioner - och då blir det jobbigt för motståndarna.
I andra perioden blev spelet precis det motsatta!? ...och i tredje var det två mkt trötta lag.
Matchen slutade 10-3 till våra gula kämpar!
Mira K smällde in 4 mål, Hanna 4 och Maja J 1 mål och 3 (!?!) i stolpen. (Ett tips - flytta målet lite i sidled innan nästa match). Sista målet vet vi inte...maila gärna om ni vet!