Välkommen till F7-9ornas lagsida!
Sveriges Damlandslag i fotboll

Välkommen att spela fotboll med oss!

Vår F7-9-trupp består av ett 40-tal fotbollssugna tjejer i åldrarna 7-9-års åldern - och Du är mycket välkommen att prova på!

Vi är i dagsläget sex tränare som hjälps åt att träna tjejerna, och fler är välkomna att hjälpa till om man är sugen på det. Fotbollskunskaper är inget måste.

- Är du 7-9 år och sugen att prova på fotboll, så är det bara att komma på en träning så hjälper vi dig igång. Fotbollsskor, benskydd & vattenflaska är det enda du måste ha med dig.

Utesäsongen 2017 tränar vi på Ängelholms Idrottsplats:

- Onsdagar 17-18.15

- Lördagar 9.00-10.30

- Är du sugen på att prova fotboll, tveka inte utan kom och träna med oss!

/Tränarna

Frågor? - hör av dig till mig!

Fredrik Hörtewall
Tränare F7-9, ÄFF
fredrik@hortewall.se

Strålade insats i Bjäre Cup!
2018-01-07 18:56
Medalj, medalj, medalj, medalj, medalj och medalj!
F8 -tjejerna gjorde en strålande insats i Bjäre cup. Västra Karup, Hasko och Vejby stod för motståndet  Tjejerna visade härlig kämpaglöd och hade mycket spring i benen efter jul och nyårsfirande. Det blev tre vinster och en fin medalj runt halsen. Kort sagt, en härlig start på säsong 2018!
ÄFF - Billesholm: 5-1
2017-09-30 11:49
Med dagens match så avslutar 08orna match-säsongen 2017 - och då känns det ju bra att sluta med flaggan i topp!

Nästa helgs match mot Hjärnarp har vi beslutat att ställa upp med 09/10orna - detta då Hjärnarp ställer upp med ett 09-lag.

...matchen mot Billesholm idag började lite avvaktande (jag tror till och med att de tog ledningen). Vi tog över spelet mer och mer och i andra halvlek hade vi ständig press på dem.
Elvira & Mella (som fick stå i mål mot sin vilja) gjorde ett fantastiskt jobb - och jag tror nog att de till slut blev ganska nöjda.
Vi hade för dagen lånat in Moa Hellkvist. Att hon är ett huvud kortare än alla andra verkade inte beröra henne nämnvärt - för hon gjorde mål och hade flera målchanser.
Alla i laget kämpade storstilat och var på tå hela, hela tiden! Man blir stolt!

...förutom träningarna i veckorna så ser vi fram emot avslutningen den 14/10 kl 14.00 på Engelholmsglass!
- 25 är anmälda så här långt, 9 har inte svarat ännu! Passa på att anmäla er!

Ha en trevlig helg!

Fredrik + tränarna

2017-09-18 09:28
Sveriges damlandslag!

Välkommen att spela fotboll med oss!

Vår F7-9-trupp består av ett 40-tal fotbollssugna tjejer i åldrarna 6-9-års åldern - och Du är mycket välkommen att prova på!

- Är du 6-9 år och sugen att prova på fotboll, så är det bara att komma på en träning så hjälper vi dig igång. Fotbollsskor, benskydd & vattenflaska är det enda du måste ha med dig.

Utesäsongen 2017 tränar vi på Ängelholms Idrottsplats:

- Onsdagar 17.30-19 (Plan 2)

- Lördagar 9.30-11.00 (Plan 6)

- Är du sugen på att prova fotboll, tveka inte utan kom och träna med oss!

/Tränarna

Frågor? - hör av dig till mig!

Fredrik Hörtewall
Tränare F7-9, ÄFF
fredrik@hortewall.se
Iställd träning i kväll!
2017-09-13 12:21

Hej!

På grund av vattensjuka planer, mer regn och hårda vindar ställer vi in kvällens träning.

Tränarna