Damlag

Välkomna till Damlagets hemsida
Säsongen 2018 kommer Ängelholms FF/Bjärelaget DFF  spela med Dam A i Div. 3 NV samt med Dam U i div. 2. Vi kommer även samarbeta med ÄFF:s F15. I damtruppen är de yngsta spelarna födda 2002 och vi arbetar hela tiden på att få till en bra miljö för utveckling.

Kom gärna och titta på våra matcher! Kolla i kalendern så ser du när vi spelar och var. Vi tar inget inträde. Välkomna!
Så var hösten igång
2018-08-22 12:04
Så var dom 2 första matcherna spelade. Efter ett långt sommaruppehåll så började vi träna igen slutet av juli och nu är även matcherna igång, 2 segrar har det blivi och en andra plats i serien, 5-0  mot Helsingborg och klara 3-0 mot serieledande Billesholm. Njut idag så tar vi nya tag imorgon på träningen. Tack. Magnus
Vårens sista match
2018-06-18 07:01
Då var våren avklarad, sista matchen skulle spelas, men vi hade nog gått på sommaruppehåll alla inkl tränaren. Efter sen trög och oinspirerad början får vi fart på laget i andra halvlek, 1-0 kom i 41min, sen tre snabba i början av andra och det var avgjort. Målen gjordes av Jacqueline, Cornelia, Carro, Elin Nilsson, bååth. Nu har jag lärt känna er efter 6 månader och ni är nog den trevligaste och härliga grupp jag tränat någon gång, duktiga och oftast väldigt träningsvilliga ger ni mig en härlig inspiration till att komma på varje träning. Alla träningar är inte så roliga men någon hittar vi säkert. Vila nu sen kommer upplägget inföt sommaren.
Storseger mot Klippan/Kvidinge
2018-05-28 11:40
Igår spelade Damerna match mot Klippan/Kvidinge och efter fyra matcher utan seger var det skönt att komma tillbaka till det vinnande spåret igen. Det blev en väldigt bra start på matchen, där ÄFF ledde med 3-0 efter bara 12 minuter. Dessutom två sena mål i matchen la slutresultatet 5-0.

Målskyttar: Johanna Bååth, Elin Nilsson, Hilda Karlsson, Cornelia Bildtgård och Anna Hildingsson.
Uddamålsförlust för Dam igår
2018-05-20 21:07
Igår spelade damerna match mot Stehags AIF på Gyavallen. Trots en väldigt jämn match där ett oavgjort resultat troligtvis hade varit rättvist satte Stehags AIF segermålet i 80 minuten och avgick med segern.

Nästa match spelas den 27 maj kl 17.00 på Grevieparken mot Klippans FF/Kvidinge IF.