ÄFF P05 MIN FOTBOLL NYTT SÄTT ATT FÖJA SINA LAG
2019-08-11 14:07
Min Fotboll, dela matchen - dela upplevelsen

Min Fotboll är breddfotbollens alldeles egna sociala app som lanseras till säsongsstart. SvFF och distrikten står bakom den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten som alla bredd-, barn- och ungdomslag kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring sina matcher.

Genom att ge spelare, ledare, föräldrar och supportrar möjlighet att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultatrapportering i appen kommer alla som är intresserade och stöttar ett lag att kunna följa och vara en del av allt som händer kring lagets matcher.

Min Fotboll-appen är svensk fotbolls egen app oberoende av de stora sociala medieplattformarna, men med möjlighet att enkelt dela händelser och bilder i dessa om man så önskar. Appen är producerad tillsammans företaget Sportswik, som sedan tidigare har ett flerårigt partnerskap med fotbollen.

Min Fotboll är en lättanvänd app som används tryggt och säkert med beaktande av dataskydd, integritet och fotbollens värderingar. Lag och föräldrar kan själva styra vilka som får tillgång till lagets och spelarens information och bilder.

Alla svenska bredd-, barn- och ungdomslag kommer fritt kunna använda appen. En inbjudan att ansluta sitt lag kommer att gå ut via respektive förening och till lagansvariga under säsongsupptakten.

Testa appen redan idag, du hittar den där du vanligtvis brukar ladda ner appar.

Kioskpass i höst!
2019-08-05 18:23

Nu är det dags för oss att göra vår lilla insats till ÄFF föreningen igen.
Vi har en helg vi ska bemanna ungdomskiosken på nya IP och det är helgen 31 aug- 1 sep. Nu är det dags för de som inte stod i våras att göra sin insats. Kan ni ingen av dagarna får ni byta inbördes i laget. Detta löser ni själva.

Lördag 31/8 : Kl 9-11 Malte och Emre
                     Kl 11- 13:30 Hampus och Jonathan
                     Kl 13:30 - 15:30 Leonardo och Ännäs

Söndag 1/9 : Kl 9:30- 12 Karl och Martin

Kl 12:00- 14:30 Endrit och Kristoffer

All information gällande kiosken finns på hemsidan och i kiosken. Viktigt är att en av Er som öppnar på lördagen kontaktar Linda Brorsson 070-5655081 för att få kassan samt nyckel.
Gör detta i god tid innan lördagen!
Ni som stänger på lördagen kommer överens med någon av de som öppnar på söndagen om överlämnande av kassa samt nyckel.
När ni stänger på söndagen ska kassan samt nyckel återlämnas till Linda.Kiosken ska lämnas i fint skick. Den ska städas och plockas undan. Ni ska lämna kiosken som ni själv vill hitta den en lördagsmorgon.

Allt detta hittar ni information om i kiosken.

Har ni frågor kan ni kontakta mig på 0760-243348 eller hakannilsson7@gmail.com

Vänligen Arnhild, Jonathans mamma

Kioskpass i vår.
2019-04-11 18:57

Det är dags för oss att göra vår lilla insats till Äff föreningen.
Vi har en helg vi ska bemanna ungdomskiosken på nya IP och det är redan nästa helg 20-21 april.
Det kommer att vara många matcher hela helgen så mycket folk kommer att röra sig på IP.
Det kommer att bli nytt tillfälle till hösten så ni som inte står med nu kommer att bli kallade vid det tillfället. När detta tillfälle är vet vi inte förrän höstens schema är klart.
Kan ni ingen av dagarna får ni byta inbördes i laget. Detta löser ni själva.

Lördag 20/4: Kl 9-12:45 Johannes O och Alexander och Viktor
                     Kl 12:45- 14:30 Elias och Amer

Söndag 21/4: Kl 9:30- 12:00 Isak och Jacob

Kl 12:00- 14:30  Philip och Hamed
                     Kl 14:30- 16:30 Idoff och Viggo.

All information gällande kiosken finns på hemsidan och i kiosken.
Gör detta i god tid innan lördagen!
När ni stänger på söndagen ska kassan samt nyckel återlämnas till Linda.

Kiosken ska lämnas i fint skick. Den ska städas och plockas undan. Ni ska lämna kiosken som ni själv vill hitta den en lördagsmorgon. Allt detta hittar ni information om i kiosken.

Har ni frågor kan ni kontakta mig på 0760-243348 eller hakannilsson7@gmail.com

Vänligen Arnhild, Jonathans mamma

Parkeringskort!
2019-02-28 10:21
Glöm inte att ni måste ha parkeringskort på kvällens träning. Parkeringskort har era ledare.

MVH

Kalle Hansson
Idrottsrabatten & Kioskpass 2017.
2017-04-09 14:37
Idrottsrabatten och kioskpass 2017"

På träningen på tisdag kommer barnen att få nya idrottsrabatthäfte att sälja. Precis som tidigare får varje spelare ca 5 häften var.
Om ni vet med er att ni har svårt att sälja så ta gärna kontakt med andra föräldrar, exempelvis via Facebook-gruppen, så fort som möjligt för att se om någon behöver fler.
Ni redovisar till mig via swish, 0702160210, eller insättning på konto 5354 02 328 77 (SEB) senast 19 maj.

Vi har nu blivit tilldelade kioskpass för kommande säsong. Nytt för i år är att den röda kiosken vid gamla entrén försvinner och ny kommer att byggas i anslutning till nya entrén vid kansliet.
Varje kioskpass ska bemannas med 6 föräldrar där 2 ansvarar för grillning, 2 för försäljning uppe på läktaren och 2 för försäljning inne i kiosken. Den nya kiosken är inte klar än och vi vet inte om den är klar när vi har vårt första kioskpass den 12 maj, men i så fall kommer ett tält att ersätta boden.
Det kommer att skickas ut kallelser till de föräldrar som har blivit tilldelade ett kioskpass. Som vanligt innebär inte kallelsen att ni kan välja att tacka nej. Om ni inte har möjlighet att stå kan ni ordna ersättare och betala 300 kr. Kontaktuppgifter till ungdomar som kan ställa upp finns på ÄFF:s hemsida under Kiosk. Ni får själv ordna med betalning. Viktigt att ni meddelar mig vem som står i ert ställe, via mail maria@token.nu.
På vår hemsida kommer dokumentet att lägga upp. I kallelserna kommer det också att stå vilken del ni ansvarar för; kiosk, grill eller läktare. Instruktioner kommer att finnas på plats.

Om ni har några frågor får ni gärna höra av er till mig på 070-2160210.

// Maria.