Välkomna till P10s lagsida!

Välkomna till vår lagsida, här hittar man allt som är värt att veta om vårt lag.

För att vara bra uppdaterad om vad som händer så rekommenderar vi att prenumerera på vår kalender.

Våra förhållningsregler som spelare och ledare gemensamt tagit fram:

• Man skall vara en snäll kompis

• Man skall peppa och berömma sina kompisar

• Inte skryta.

• Man skall göra sitt bästa på träning & match, aldrig ge upp.

• Inget tramsande på träningar och matcher.

• Vi ska uppföra oss under träningar, matcher och i omklädningsrummet

• Man skall vara en bra vinnare och förlorare.

• Taktik skall vara före match/träning inte under.

• Man skall vara föredöme när man representerar ÄFF.

• Vi ska ha ett vårdat språk (Inte svära)

• Vi ska vara tysta när ledarna pratar.

• Vi står still i leden under övningarna samt under samlingarna.

• Blåser ledarna i pipan samlas vi snabbt. Gäller ledare och spelare

• Vi ska komma i tid till samlingarna

• Vi ska lyssna på varandra och ledarna

• ”Avbytarbänk” om man inte uppför sig och följer våra regler under träningar får man sätta sig vid sidan i 10min.

• Samtliga spelare duschar efter matcherna, detta för att skapa en team känsla och ha möjlighet att prata om matchen efteråt.

• Kläder efter väder gäller både match och träningar.

3 träningar/vecka
2019-08-31 10:22
Hej!

Vi har tagit beslutet att vi fortsätter erbjuda 3 träningar i veckan under september.
Vi lägger på 15 min på måndagsträningen, så vi tränar nu 17.15-18.30.
Vi fortsätter, som vanligt, med 17.30-19.00 på tisdagar och torsdagar.
Träningarna finns i kalendern.

/Jesper
Träning och matcher
2019-08-26 14:42
Hej på er alla i sensommar värmen!

Vi vill bara förtydliga/förklara hur vi tar ut vilka vi kallar till matcher.
Samt vilka vi kallar om att spela fler än en match per helg.

I gula linjen står det så här:
För att spelare skall delta i matchspel behövs mer än en träning i veckan de senaste 2 månaderna i snitt. Alla som är uttagna till match har garanterat minst 40 min speltid, (se nya spelformer)

Under vårsäsongen har vi framför allt gått efter detta. Men har inte kunnat göra det fullt ut eftersom vi inte har fått ihop tillräckligt med spelare till matcherna då.

Vi har då märk att träningsfliten minskat (totalt). Om det beror på att vi frångått riktlinjerna i Gula linjen vet vi inte. Men under höstsäsongen kommer vi enbart att gå efter riktlinjerna i Gula linjen.

Detta innebär att vi kommer att kalla vissa spelare till fler än en match per helg.

Detta med förhoppning om att vi kan få upp träningsfliten.

Om ni har några frågor så är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

Tränarna
Egen cup 19-20 oktober
2019-08-07 21:26
Vill påminna er om behovet av Er närvaro och samarbete under vår egna kommande cup där vi tillsammans drar in pengar till vårt lag så vi kan delta i andra cuper samt hålla medlemsavgiften nere. Vi håller cup för vårt P10 på lördagen och för P9 på söndagen, vilket gör att vi får betalt till vårt lag. Lägg in datumen i almanackan så återkommer vi i ledningsgruppen om mer info.

Ha det gott i sensommaren!
Kioskbemanning i höst för föräldrar
2019-08-07 21:10
Hej!
Hoppas ni haft en skön sommar med Era fotbollskillar och att de nu är laddade att spela igen. Kalle har nu skickat ut kioskschemat för ungdomskiosken och vi fick helgen ve 38, 21-22/9.

Lördagen
8.30-11
11-13.30
13.30-15.30
Söndagen
13-14.30

Vilket pass vill du ta? Du som inte kunnat tidigare du kanske kan ett pass/dag?
Hur du sköter kiosken framgår på äff:s hemsida, annars går det bra att fråga mig som kioskansvarig om du känner dig osäker. Meddela mig på 0709280898 vilket el vilka pass du kan ta innan söndag. Resterande pass fördelar jag efter det och kan du inte det du fått tilldelat dig, vänligen kontakta någon annan förälder och byt. Vill som vanligt understryka att detta gör vi för vårt äff och våra killar.
Mvh Elisabeth Hagert (Elias H Liljas mamma)
3 träningar/vecka i augusti
2019-08-06 21:22
Hej

På kvällens ledarmöte bestämde vi oss för att prova med 3 träningar/vecka under augusti.
Efter det tar vi beslut om resten av hösten.
Träningarna ser ni i kalendern.

/Jesper