Låt oss stolt presentera: ÄFF P11!
Ängelholms FF P 11.
Välkomna till ÄFF P 11! I kalendern och under de övriga flikarna här på hemsidan står allt som är värt att veta!
Till alla nya spelare och föräldrar: Glöm inte att göra medlemsanmälan här på hemsidan och lämna era kontaktuppgifter så att ni inte missar något av allt det som händer!
Kallelser till matcher kommer efterhand på mail!

Träningsfavorit i repris
2019-05-22 09:33
HIF:s och ÄFF:s starka P11-grabbar. Foto: JONAS ROSELL.
På tisdagen genomförde Helsingborgs IF:s och Ängelholms FF:s P 11-lag en gemensam träning i Ängelholm.
Ett 40-tal spelare och en handfull ledare från respektive klubb beträdde hybridplanen för ett fartfyllt träningspass med målvaktsträning och ett antal stationer där killarna fick visa prov på sina färdigheter ur den högre fotbollsskolan. Träningen avslutades med ett antal snabba matcher på våra sjumannaplaner.
Killarna i HIF:s och ÄFF:s P 11-lag har följts åt under stora delar av sina fotbollsliv. De har mötts otaliga gånger i så gott som alltid välspelade och jämna matcher. De har tränat tillsammans tidigare och vi hoppas att de kommer att göra det igen.
Som ledare i Ängelholms FF blir man glad och stolt över att se alla glada miner och möta all uppskattning bland spelare, ledare och föräldrar, inte minst hos gästerna.
Det känns väldigt fint att kunna bjuda in våra vänner i Helsingborgs IF och andra gäster till en av Sveriges finaste träningsanläggningar.

Heja fotboll!
Robban

Spelschemat för vårens seriespel presenterat
2019-03-07 16:27
Serieindelningen för våren är nu klar. Vi deltar med ett lag i P 11 Nordvästra A. Spelschemat hittar ni här:

Notera vilka helger matcherna spelas men se tills vidare på spelschemat med viss reservation, eftersom ändringar kan ske tills spelprogrammet publiceras även i vår egen kalender.

Robban

Skånsk-halländsk fotbollsfest
2018-11-05 21:35
Foto: PIERRE LINDELL
Över 150 spelare i 15 lag från nio olika skånska och halländska klubbar bjöd på sevärda matcher på Nya träningsplanerna i Allhelgonahelgen.
För underhållningen stod P 10-lag från Varbergs BoIS, Falkenbergs FF, Laholms FK, Halmstads BK, Landskrona BoIS, Malmö FF, Fortuna FF, Helsingborgs IF och hemmalaget Ängelholms FF.
Den stora publiken bjöds på matcher med hög kvalitet och underhållningsfaktor och uppvisningar i både lagspel och individuella nummer.
Tack till alla gästande lag för att ni bidrog till fotbollsfesten, tack till alla P10-föräldrar som bemannade kiosker och funktionärssysslor.
Sist men inte minst - tack till Kevin Langöe, Melvin Landgren Tinnert, Ozma Zaher, Filip Eriksson och Oliver Nilsson - våra enastående duktiga ungdomsdomare som höll huvudet kallt och pipan rätt i mun en hel lång fotbollsdag.

ROBERT DUJMOVIC
stolt tränare för grabbarna i ÄFF P 10 som gång på gång visar att de kan mäta sig med de allra bästa lagen.

Dags för skånsk-halländska supercupen
2018-10-30 20:06
En femma Skåne, en fyra Halland.
Ett år har gått sedan våra nya träningsplaner invigdes med de första matcherna att spelas på anläggningen. Ängelholms FF, Halmstads BK, Malmö FF och Helsingborgs IF:s Pojkar födda 2008 ställde upp med vardera två lag och bjöd på en högklassig fotbollsfest.
I år upprepar och utökar vi succén.
Vi fick inte ihop en sexa Skåne men väl fem skånska klubbar, vars 10-årslag alla utmärkt sig genom att spela finfin fotboll.
Dessutom är vi särskilt glada över att gästas av en stark Hallandskvartett i form av Varbergs BoIS, Falkenbergs FF, Halmstads BK och Laholms FK.
Så välkomna till en ännu en fotbollsfest på våra nya träningsplaner!
Tid: Söndagen den 4 november. Första avspark 10.00. Sista avspark 16.00. Däremellan spel på tre sjumannaplaner hela dagen.

Ängelholms FF:s P 10 ställer upp med följande lag:

ÄFF Gul (grupp 1, spelas på plan 1):
Johnny Le Nguyen
Noah Ljungberg
Nils Lennartsson
Alejandro Diaz Lopez
Kirillos Sadek
Vilgot Engdahl
Bleon Citaku
Ludwig Mårtensson
Malte Tano
Elias Gerber
Milo Nordstrand
Axel Persson

ÄFF Blå (grupp 3, spelas på plan 3)
Axel Palmqvist
Wesam Ali
Ahmad Saleh
Leart Kodra
Vidar Christensson
Tyler Abrahamsson
Fabian Dujmovic
Ivar Tågsjö
Feras Alberm
Alexander Johansson Gustafsson
Jacques LIndell
Robin Ohlsson
P 10 på cupäventyr i Höllviken
2018-05-13 15:58
Fina cupdagar i Höllviken.
ÄFF P10 (förstärkta av ett gäng 09-spelare!) ställde under Kristi Himmelsfärdshelgen upp med två lag i Halör Cup i Höllviken, där ytterligare inte mindre än 138 lag deltog. Cupens enda klasser är Pojkar och Flickor 10.
Under tre dagar spelade samtliga lag åtta matcher. Efter varje dag skedde en omlottning, allt i syfte att få till så jämna matcher som möjligt.
Arrangörerna lyckades utmärkt med detta  - och med allt annat. Boende, mat, service och organisation var av högsta klass.
Våra båda lag fick känna på bra och jämnbördigt motstånd bland annat i form av Hammarby, Mjällby och Kastrup Boldklub, ett av flera danska lag.
ÄFF-flaggorna vajade stolt över Höllvikens IP i tre dagar. En cup att rekommendera för framtida ÄFF-generationer!