Välkommen till ÄFF F12
Gula tjejer det är grejer.
Vi är ett härligt gäng på ca 30 tjejer som normalt tränar två gånger i veckan.

Vi välkomnar gärna nya spelare till vårt lag. Hör av er till någon av oss tränare om du vill prova på.

NYA spelare ska anmälas via "Medlemsanmälan" när det bestämt sig för att börja. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Susanne Kolbäck, Henrik Wester, Tobbe Andersson och Fredrik Lundwall

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på era barn här på lagsidan så meddela detta till oss tränare.

Ingen träning idag 20/11
2019-11-20 07:49
Vi ses istället på Eld & vin kl 18.00 för mat och gott snack!

Välkomna
Ingen träning 23/10
2019-10-20 09:23
Hej
Det är ingen träning på onsdag den 23/10.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Med vänlig hälsning, tränarna
Mindre träning, idrottsrabatten, avslutning med mera
2019-10-13 18:03

Hej,

Fotbollssäsongen börjar gå mot ett lugnare tempo med en träning i veckan fr o m v 42, så ingen träning imorgon den 14/10. Men träning som vanligt på onsdagar 18.30-20.00 tillsvidare.

• Avslutningen för ÄFFs barn och ungdomslagen kommer att vara den 3/11 mellan kl 11:00 och 13:00, samling vid träningsplanerna, Fridhemsparken som nu vår fina träningsanläggning döps till.

• Vi kommer att spela vintercupen, det kommer att vara ett antal utsprida matcher under vintern och med ett slutspel framåt våren. Vi återkommer med kallelse när det är dags för matcher.

• Avslutning med laget. Vi kommer att ha en egen höstavslutning med laget en kväll då vi går ut och äter tillsammans. Återkommer med kallelse.

• Sista matchen för säsongen! På torsdag är det vår sista match i seriespelet och då skulle det vara kul om så många som möjligt kommer och hejar på vårt lag när det möter Glumslöv kl 18.30 på hemmaplan.

• Nu är det dags att sälja höstsäsongens idrottsrabatten för ÄFF. Vi har börjat dela ut häftena och varje spelare kommer få ca fem st häften, några har tagit flera så några kanske får färre än fem. Häftena kostar 100 kr/st och ni ska swisha för antalet häften ni fått till Susanne på 070 237 51 93 senast 1 november. Skriv spelarens namn som meddelande så vi vet vem pengarna kommer ifrån.

Vi tränare vill redan nu passa på och säga att vi haft en fantastisk säsong med fantastiska tjejer. Vi har spelat mycket matcher allt från träningsmatcher i våras till spännande cupmatcher i somras till jämna, tuffa och roliga matcher under hösten. Vi har haft många tjejer på alla träningar vilket är jättekul och det märks på tjejerna som utvecklas mycket under säsongen. Vi har tappat några tjejer under året vilket är tråkigt men vi kan glädjas åt att vi fått in många nya också. Hoppas att så många som möjligt kommer att fortsätt även nästa säsong och att alla kommer träna mycket även nu i vinter.

Med vänlig hälsning, Susanne, Tobbe, Henrik och Fredrik

Regler för vår parkering vid Rögles hemmamatcher
2019-09-27 08:10
Hej

Följande gäller på parkeringen vid de nya träningsplanerna vid Rögles hemmamatcher.

På staketet vid domarrummen så finns en brevlåda. I den finns det biljetter. Ta en biljett och lägg väl synlig i framrutan. Det kommer vara olika färger på biljtterna på olika matcher. P-vakten kommer att sätta böter på de bilar som inte har biljett. P-vakten är på plats ca 2 timmar innan Rögles match börjar.

Rögles speldatum.

Lördagen den 28/9 KL 15:15
Torsdagen den 3/10 KL 19:00
Torsdagen den 10/10 KL 19:00
Lördagen den 19/10 KL 15:15
Lördagen den 26/10 kl 18:00
Lördagen den 2/11 KL 15:15
Lördagen den 16/11 KL 18:00
Torsdagen den 21/11 KL 19:00
Torsdagen den 28/11 KL 19:00

Hör av er om ni undrar över något.

MVH

Kalle Hansson/ Ängelholms FF
Sisters Footballcup fyller på lagkassan
2019-09-22 23:01

Hej Gula Tjejer och tappra fotbollsföräldrar.

Det har dröjt en stund men nu har vi stängt den ekonomiska redovisningen för sommarens Sisters Cup. Glädjande nog kan vi meddela att Sisters inbringade hela 132.000 kr till ÄFF där 79.000 kr går till vår lagkassa. Intäkterna kommer främst från sponsoravtal och kiosk men även anmälningsavgifter, lotteri och våra fina armband som vi sålde. Med en stark lagkassa skapar vi utrymme att fortsätta att hitta på roliga aktiviteter med laget.

Ett stort tack för allas hjälp under denna intensiva fotbollshelg i sommar. Överallt där vårt härliga gäng drar fram gör vi avtryck, denna nyskapade Sisters tjejcup är inget undantag. Vi har fått massor med positiv återkoppling och önskemål om att delta även kommande år.

Återigen, tack för allt!

Tränarna