Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till ÄFF F12
Gula tjejer det är grejer.
Vi är ett härligt gäng på ca 30 tjejer som normalt tränar två gånger i veckan.

Vi välkomnar gärna nya spelare till vårt lag. Hör av er till någon av oss tränare om du vill prova på.

NYA spelare ska anmälas via "Medlemsanmälan" när det bestämt sig för att börja. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Hälsningar 
Susanne Kolbäck, Henrik Wester, Tobbe Andersson och Fredrik Lundwall

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på era barn här på lagsidan så meddela detta till oss tränare.

Sverige-Spanien tisdag 17/9
2019-09-13 16:47
Nu har vi efter lottning kommit fram till att följande spelare ska var flaggbärare i samband med matchen på tisdag mellan Sverige och Spanien på Ängelholms IP. Alla som ska bära flaggor ska medverka på generalrep. dagen innan den 16/9 kl 18.00, samling i klubbstugan på gamla IP. "Flaggbärare" samlas kl 16.00 den 17/9 i klubbstugan. "Publik" 17.45 utanför entrén. 

12 st flaggbärare:
Milla
Emma
Saga
Pella
Filipha
Elsa
Maja
Ida
Karin
Martha S
Alicia
Ellinor

Publik, reserver:
Hanna
Anna
Mariline
Molly
Agnes
Ebba
Nellie
Tilda


Inställd träning onsdag 11/9
2019-09-10 16:32

Hej Gula Tjejer


Imorgon onsdag (11/9) ställer vi in träningen då vi har en bortamatch och samtidigt lite ont om tränare. Lycka till på matchen så ses vi på träning nästa vecka I stället!


Mvh

Tränarna

Min fotboll
2019-09-01 15:01
Hej! 
Här kommer en länk för att följa vårt lag Ängelholms FF ÄFF på Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. 

Följ oss på Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! 

 https://minfotboll.app.link/se7tEnt1CZ
Seriespel under hösten
2019-08-19 23:34

Hej alla fotbollsföräldrar!
Glädjande nog har många nya spelare börjat hos oss. Vi har därför valt att delta i tre serier i höst, så att spelarna får många matcher och utvecklas som fotbollsspelare. Vi har anmält oss till F13A, F13B och F12. Vi kommer också att samarbeta med F14 i serierna i F13A och F13B. Vi kommer under de närmsta veckorna att prata med tjejerna individuellt om höstens seriespel. Kallelser kommer att skickas ett antal omgångar i stöten. Det kommer att vara ganska kort svarstid. Vi vill att ni svarar på kallelserna så fort som möjligt, så att vi kan kalla in nya spelare om någon inte kan. 


Fotbollshälsningar från ledarna

Cupäventyr i Danmark
2019-08-12 14:06

Den 9-11 augusti deltog vi i Kronborg cup i Helsingör. Innan matcherna drog igång deltog vi under fredagen vid invigningsceremonin och vårt lag fick äran att tåga först genom Helsingör. 

Vi ställde upp med två lag och matcherna spelades i F12 serien med 8 mot 8 på plan. Båda lagen möte uteslutande lag från Danmark. Våra tjejer presterade bra och vi spelade många jämna matcher. Ett av lagen gick obesegrade genom turnering men slutade trots det ”bara” på femte plats efter en dramatisk seger på straffar mot BSV af 2016. Vårt andra lag lyckades ta sig hela vägen till final men i finalen gjorde vi tyvärr vår sämsta match och Havalsö IF blev för svåra och därmed värdiga vinnare. Efter lite tårar och distans så ska och kan vi vara mycket nöjda med vår insats i denna cup som var vår första i F12-sammanhang där resultat räknas. 

Utöver fotbollen så har vi haft många härliga stunder tillsammans under resan och under vistelsen på skolan där vi bodde. Tack till alla tjejer, ni är underbara. Tack även till alla föräldrar som kom till Danmark och hejade på oss under matcherna. Se fler bilder från helgen i Bildgalleriet: https://angelholmsff.sportadmin.se/galleri/?ID=4291


Med vänlig hälsning era stolta tränare 

 
_________________