Välkommen till Flickor 14

Vi välkomnar gärna nya spelare till vårt härliga gäng, just nu är vi 20 flickor i laget.

Det är bara att dyka upp på någon träning! Kontakta  Mia 073-578 37 27

Ett stort tack till gårdagens bollflickor!
2018-10-16 09:57
Hej

Jag vill tacka de tjejer som var bollflickor igår. Ni fick mycket beröm från alla inklusive mig själv

Vi hörs

Kalle Hansson/ Ungdomsansvarig Ängelholms FF

A-lagsmatchen på söndag 30/9.
2018-09-27 18:37

Hej.

Som ni alla fått info om redan i våras ska vi bemanna A-lagsmatchen söndagen den 30/9, samling gamla IP 14.30. Vi behöver som minst vara 6 st (vuxna). Med tanke på hur många spelar vi har i laget borde det inte vara något problem att fylla dessa 6 platser. Jag vet att Camilla kämpat med kallelser men än så länge är vi bara 5st som anmält oss. Det känns inte helt ok eftersom alla redan i våras fick info om vilken dag det var.

Ni som ännu inte anmält er kan göra det antingen till mig 0733-160011 eller på Facebook där Camilla också gjord ett inlägg ang detta.

Hur löser vi som lag detta?

Kioskschema
2018-05-06 15:03
Hej.
Nedan ser ni kioskschema för vår helg i kiosken vecka 23. Då jag inte vet vad alla föräldrar heter står barnets namn. Kan man inte det uppsatta passet får man själv kontakta någon annan och byta. Meddela gärna mig när ni ändrar 0733-160011 eller beatricequick74@gmail.com

Lördag 09.00 - 12.00   Agnes Kant och Clara Bengtsson
Lördag 12.00 - 15.30  Bella Svensson och Jonna Granqvist

Söndag 09.30 - 12.30  Moa Quick och Filippa Holmgren
Söndag 12.30 - 15.30  Wilma Nilsson och Julia Kant

Vi ska även bemanna A-lagsmatchen 30/9-18 och till detta behövs 7st föräldrar.

Nedan finns lite info angående kiosken.

"När man blir tilldelad ett kioskpass!

·      När man har första kioskpasset på Lördag f.m. ska man kontakta Linda Brorsson ang, hämtning av nycklar och kassa på Fredagen.

·      När man lämnar över till nästa pass som kommer ska du räkna kassan och skriva upp vad ni sålt för. Det ska alltid vara 1500 kr i växelkassan. Tänk på att kontanter och swish ska skrivas upp var för sig.

·      På Söndagen kan man hämta kassan hos Linda Brorsson eller den som står sista kioskpasset på Lördagen lämnar över kassan till den som står första passet på Söndagen.

·      När kioskpasset är slut på Söndagen ska man lämna tillbaka nycklar och kassa till Linda Brorsson.

·      Spelarna/barnen får inte stå själva i kiosken utan föräldrar.

Kioskansvarig

Linda Brorsson

linda.brorsson@telia.com"

Kiosken
2018-04-29 06:22
Hej alla.
Ny i klubben och ny som kioskansvarig. För info så har lagF13 ansvar för kiosken helgen vecka 23 samt ska vi bemanna a-lags matchen 30/9. Boka in dessa dagar,  schema är på gång.

Förändrad ledartrio med Mia, Dylan och Sead
2017-08-22 13:28

Hej alla barn och föräldrar. Vill av hela mitt hjärta tacka er för de härliga år jag har fått ha tillsammans med er. Ni har tillsamman gett mig mycket energi och glädje och därför är det är ledsamt att jag nu konstaterar att jag måsta nu måsta ha hela mitt fokus på den utbildning som jag går på. Jag har därför bestämt att jag inte längre kommer att hjälpa till med fotbollen. Tillsvidare blir det Mia, Dylan och Sead som sköter F05-06.

Många kramar och tack för all glädje. Jag kommer förbi och tittar till er vi lämplig tidpunkter.

/René