Välkomna till a-lagets sida
På denna sida kan ni följa det som händer kring vårt a-lag.
2019-04-20 11:00
Efter torsdagens seger mot Vinbergs IF med 3-0 passade vi på att intervjua tvåmålsskytten Alexander Engholm.

Alexander Engholm, tre sköna poäng i torsdags. Vad betyder vinsten för er och hur viktig var den?

- Ja, riktigt skönt. Viktigt att studsa tillbaka efter en förlust senast!

Vad tycker du om din personliga insats?

- Tyckte att jag jobbade mig in i matchen efter en kanske mindre bra inledning!

Alexander Engholm väljer att lyfta fram laginsatsen:

- Vi arbetade väldigt mycket tillsammans i denna matchen så som vi vill både offensivt och defensivt! Planerna är inte i högsta skick än, så passningsspelet kanske inte alltid stämmer men det kompenserade vi upp med hårt arbete för varandra.

Sina två mål beskriver han följande:

- Första målet är efter en hörna som Björn ska ha stort beröm för den underbara passning han ger mig som jag trycker dit. Andra målet vinner jag bollen vid mittplan ungefär och drev igenom deras försvar och tryckte dit den i vänstra hörnet!

Efter en god insats i torsdags ser han trots det vissa delar som kan förbättras:

- Det finns alltid saker som kan bli bättre och vi har mycket mer kapacitet i detta laget, speciellt offensivt skulle jag säga då vi kan bedriva ett bättre passningsspel och ibland välja det lite enklare alternativet istället för det svåra. Defensivt i denna matchen tyckte jag vi var väldigt stabila.
Referat: Ängelholms FF - Vinbergs IF
Seger mot Vinbergs IF
2019-04-19 10:40
Igår kväll möttes ÄFF och Vinberg för andra gången i år och ÄFF tog en ny seger.
ÄFF - Vinbergs IF 3-0
2019-04-18 21:02
Matchen är slut och den slutar 3-0 till ÄFF! Matchrapport följer!
Laguppställning mot Vinbergs IF
2019-04-18 18:00
Dagens laguppställning mot Vinbergs IF! Avspark 19.00!
Inför: ÄFF - Vinbergs IF
2019-04-17 14:28
Imorgon väntar omgång 3 i Division 2 och Vinbergs IF från Vinberg står för motståndet på skärtorsdagen på Ängelholms IP.

ÄFF har inledde säsongen mot IS Halmia hemma på IP, där ÄFF vann 2-0 efter mål av Filip Pivkovski och Assad Al Hamlawi. Senaste matchen spelades borta mot nyuppflyttade Qviding FIF, där det blev en svår första halvlek och Qviding ledde 2-0 i halvtid. Laget från Göteborg utökade till 3-0 tidigt i andra halvlek. Efter det växte ÄFF in i matchen och trots en imponerande comeback räckte det inte till tre poäng, utan det blev en 2-3 förlust efter mål av Björn Westerblad och Filip Pivkovski.

Vinbergs IF

Vinberg har haft en liten tuffare inledning på säsongen. De inledde hemma på Vinåvallen mot Qviding FIF. Vinberg tog ledningen tidigt via Jesper Pettersson, men efter bara 29 minuter åkte Vinberg på ett rött kort och tappade matchen. Qviding vände och tog ledningen med 3-1 och Vinberg åkte på ännu en utvisning. Senaste matchen spelades mot BK Olympic, där Vinberg återigen tog ledningen. Olympic kvitterade och ett liknande scenario utspelade sig. Vinberg fick en utvisning och tappade matchen. Även där blev det en förlust med 3-1.

Vinberg tränas av Michael Svensson, med ett förflutet i Halmstads BK, Southampton, Troyes och landslaget. Han gör sin tredje säsong i klubben och har tidigare varit assisterande tränare i Halmstad samt huvudansvarig för Halmstad U19.

Tidigare möten

Lagen möttes så sent som 23 mars i år, där ÄFF gjorde en bra insats och vann med hela 6-1. Målskyttar blev Filip Pivkovski (2), Lowe Ohlander, Stephan Olsson, Axel Olsson och Assad Al Hamlawi.

Matchinformation

När: Torsdag den 18 april kl. 19.00
Var: Ängelholms IP

Biljetter köper du på plats i biljettluckan. Årets priser är följande:

Vuxen: 100 kronor
Pensionär & ungdom fr.o.m 16 år: 50 kronor

Har du köpt säsongskort visar du upp detta.

Välkomna!
Tor 18/4 19:00