Vad gör barnfotbollscoachen

Med stöd av Skånes Fotbollsförbund ÄFF beslutat att tillsätta en Barnfotbollscoach i föreningen under 2019.   Målet med satsningen är att barn och ungdomar upp till 14 år i föreningen erbjuds bästa tänkbara tränings- och matchmiljö i enlighet med Fotbollens Spela Lek och Lär, SvFF Spelarutbildningsplan samt föreningens värdegrund Gula linjen.

Vad gör Barnfotbollscoachen?
Har barnets bästa i fokus när det handlar om tränings- och matchmiljö i ÄFF. Det kan bland annat handla om att stötta ledare i deras uppdrag att skapa goda och stimulerande tränings- och matchtillfällen för våra barn och ungdomar.

Uppdraget handlar också om att tillsammans med andra funktioner i föreningen såsom styrelse, ungdomskommitté och ledare se över och resonera kring värdegrund och utbildningsbehov.

Genom detta projektet hoppas vi att vår barn- och ungdomsverksamhet skall ha de bästa tänkbara förutsättningarna för att kunna bedriva en verksamhet med hög kvalitet och med bästa tänkbara miljö för såväl spelare som ledare, domare och förälder.

Vem är Barnfotbollscoach i ÄFF?
I ÄFF är det Mia Svensson som har fått uppdraget som Barnfotbollscoach. Har ni frågor kring uppdraget tar ni kontakt med Mia via mejl mia.svensson@gtsmarketing eller med ungdomsansvarige Kalle Hansson kalle.hansson@angelholmsff.se

Mia Svensson

Kalle Hansson