Kakförsäljning

ÄFF U-14

Kakförsäljning

Hej på er!

Eftersom killarna har en cup i Danmark framför sig tänkte jag att vi skulle försöka sälja kakor även i år. Förra året gjorde vi en rejäl förtjänst o kan vi sälja lika mycket i år innebär det en stor hjälp inför cupen.

Jag har fått hem säljmaterial som vi kommer dela ut på någon av de närmaste träningarna. Vi skickar med två beställningslappar/spelare så har vi större möjlighet att sälja!

Kakservice rekommenderar att försäljningen pågår under ca tre veckor. Det skulle innebära att om vi börjar sälja fr. o m V 13 vill vi gärna ha tillbaka säljpapperna från varje spelare under V 16.

Leveranser sker ganska snabbt efter att vi skickat in beställningen. Vi återkommer med hur vi gör med leveransen.

Betalningen ska ske inom 10 dagar från leverans. Insättningenfrån varje spelare sker på lagets konto i Handelsbanken, kontonummer clearingnummer:  6790   Kontonummer: 110 768 698. Var noga med att skriva spelarens namn på insättningen.

Om ni har frågor så når ni mig på:

Hugos pappa: Henrik Leander, henrik.leander.hl@gmail.com,0705-984737

Resultat av kakförsäljning
Bra jobbat av alla kakförsäljare.
Laget tjänade 11264 kronor den här gången.
... och tack till Henrik och Ronnie, som organiserade det hela.