Kiosktjänst

Hej,

Vi har ju tidigare i vår gått ut med kallelse till kiosktjänst söndagen den 28/5 med samling kl 14.00. Insläpp är 14.30 med matchstart kl 16.00.

Matchen är mot Landskrona Bois och det ska vara en match med stängd arena vilket innebär att vi måste vara ytterligare 2 personer till som tjänstgör i bortakiosken.
Föräldrarna till följande killar är kallade:

Ardit Berisha
Daniel Stepanoski
David Nilsson
Hayatulla Nazari
Oscar Thylander
Raymond Selman
Filip Eriksson
Malte Larsson

Nästa match är söndagen den 9/7, samling 14.00 och matchstart 16.00

Föräldrarna till följande killar är kallade:

Andi Makiqi
Axel Bramsell
Johan Flodén
Ludwig Lindqvist
Noel Dock
Peter Holt

Byte kan ni göra sinsemellan eller köpa er fria (kostar 300 kr) Telefonlista finns under kiosk på ÄFF’s hemsida. Meddela isåfall oss.

Chatrina Eriksson

Carina Leander

Kiosktjänst
Hej!

Nu är det dags att bemanna kioskerna och grillningen vid A-lagsmatcherna. Vi har fått 5 matcher som vi ska bemanna med 6 föräldrar vid varje tillfälle.
2 föräldrar till grillningen, två föräldrar till vardera läktarkiosken (finns två läktarkiosker = 4 föräldrar).
Kan ni inte vid de tillfällena ni blivit tilldelade tid så byter ni i första hand sinsemellan och säger till oss kioskansvariga. Det går även att köpa sig fri och då finns det under ”kiosk” på ÄFF’s hemsida en lista på namn som ni kan ringa. Det kostar 300 kr.
Om ni uteblir utan att ha svarat eller ordnat ersättare så kommer ÄFF att ta ut en straffavgift på 500 kr ur lagets kassa.

Det är seriepremiär redan nu på måndag den 17:e april mot Oskarshamns AIK. Då behöver vi vara 2 föräldrar som ska stå i kiosken på läktaren. Grillningen sköter vid denna matchen två matchvärdar och den andra kiosken sköts av två andra (Berit som är kioskansvarig i ÄFF och sen har hon en som hjälper henne).

Insläpp är 14.30 och matchstart är kl 16.00. Samling på måndag blir då kl 14 för er som ska stå i kiosken.

Föräldrarna till nedan spelare står den 17/4:

Malte Larsson
Ludwig Lindqvist

Nästa match är söndagen den 28/5. (Återkommer om tid)

Då blir det föräldrarna till:

Ardit Berisha
Daniel Stepanoski