TREA på Bjäre kraft cup i Åstorp

Lördag 16/5 spelade vi Bjäre kraft cup i Åstorp.

Första matchen mot Höör, vann vi välförtjänt med 4-0.

I andra matchen mötte vi Åstorps P03 och fick oavgjort, 1-1, efter en lite svagare insats.

Tredje matchen spelade vi mot Nivå-Kokkedal (från Danmark) som senare skulle stå som segrare i finalen.

Vi gör en bra match, men förlorar knappt med 0-2, mot ett bra lag.
I fjärde och sista gruppspelsmatchen mötte vi Åstorps 04:or. Vi behövde vinna med 4 måls marginal för att gå till semifinal. Det blev 6-0.

I semifinalen mötte vi Eskilsminne. Vi var väldigt trötta och de kunde utnyttja det och vinna en ganska jämn match.

Till sist var det match om 3:e priset mot Leikin.

Det blev en jämn match som slutade oavgjort och det blev straffläggning.

Efter 2 säkra mål från vår sida, en miss av Leikin och en fantomräddning av Danne i målet, så stod vi som vinnare av 3:e priset.

En bra dag och killarna sköter sig som vanligt bra, både på och utanför planen.

Kamratcupen Höganäs 2015

Med mycket kort varsel fick vi förfrågan att vara med i Kamratcupen i Höganäs.
Kul att vi fick ihop ett lag och kunde ställa upp.
Vinst i alla 4 matcher i gruppspelet, och sedan vinst mot Högaborg i semifinal, tog oss till finalspel mot Eskilsminne.

Det blev en jämn match där våra duktiga killar vann med 5-4 efter straffar.

Stort GRATTIS, och otroligt bra jobbat allihopa!!!

(Tack för lånet av fotona Kristina)

Träningsmatch mot Klippan

Fler bilder (+4) >>
Matchreferat: Idag var det dags för första 11-manna-matchen någonsin för våra 03:or. På fullstor plan och 2 x 30 min.
Motståndet för dagen var Klippans 02:or. Våra duktiga grabbar gick segrande ur striden med hela 12-1, vilket var helt över förväntan. Men de spelade en otroligt bra fotboll idag. Stort plus till alla för ett bra passningsspel. De höll sina positioner, utnyttjade ytorna (som verkligen var ovant stora) och "tänkte" fotboll. Mycket ovant för de flesta var offside-regeln. Grabbarna behöver också "orka" springa lite mer. Men det är ju bra att det finns lite att jobba på ;-)  ... och det är ett tag kvar tills det blir 11-manna på riktigt.

Summan för dagen är ändå: Jätteroligt att se er spela idag. Imponerande spel av alla!!!

... och vi konstaterar att en 11-manna-plan är STOR, samt att tränarna ser mycket nöjda ut :-)

Fotbollsskola 2014 ... Coerver Coaching
Intensiv-fotboll på toppnivå!!! :-)

Nationaldagsfirande 140606
Fina gulingar i Nationaldagsparad idag.

Bjärshögscupen, 140531
Tredjeplats i Bjärshögscupen i Åstorp idag.
Riktigt bra jobbat! Grattis P-03!!!