Laguttagning Bjuvstorpscupen
2018-01-21 21:37
.Hej

Vi har bestämt att ta ut alla 21 st spelare som anmält sig till Bjuvstorpscupen.

Vi har anmält 2 st lag och varje lag får 4 st matcher på 12 min.
Det är max 9 st spelare per match, så alla våra spelare får minst 3 matcher.
Mer info om cupen hittar ni i nedan länk, där hittar ni bla spelschema.

Vi samlas vid våra nya träningsplaner (bredvid ishallen).
ÄFF Gul samlas 7.45 (ni som anmält att ni kommer direkt till Bjuv ska vara där 8.15)
ÄFF Blå samlas 8.15 (ni som anmält att ni kommer direkt till Bjuv ska vara där 8.45)

ÄFF Gul

Lucas
Oras
Viggo

Glöm inte inomhusskor, benskydd och vattenflaska samt att vi har godis och läsk förbud mellan matcherna.

/ Jesper
Info. ang. Bjäre Futsal Cup
2018-01-04 11:35

Hej!

Här kommer info om cupen:

Vi har fått in många anmälningar till cupen, kul!

Men cupens regeler är max antal spelare/lag 10st.

Vi har därför behövt gå på träningsflit. Om ens barn inte är med i listan beror det på att man inte varit på tillräckligt många träningar under hösten.

Vi har anmält två lag till cupen 7/1. ÄFF Gul & ÄFF Blå. samling Coops parkering Ängelholm 13:15. spelprogram se bif.program.

Tänk på följande: benskydd,vattenflaska,inomhusskor. OBS! Inget godis under cupen!

Lag Gul:

Elias M

Oskar L

Väl mött/tränarna.

Utomhus träning imorgon onsdag 22/11.
2017-11-21 22:10
Nu är det dags för oss att inta dem nya konstgräs planerna vid Lindab arena. Vi startar träningen 17.45 och slutar 19.00. Vi kommer hålla till på plan 5. Se karta.
Då vi inte har någon inomhus tid i helgen tänkte vi passa på och träna utomhus. Viktigt att föräldrar klär sina barn ordentligt. Hoppas vi ses/Tränarna.
Julkalendrar sista chansen
2017-11-21 21:22

Nu på fredag (24/11) ska vi redovisa julkalendrarna.

Så imorgon efter träningen (kl 19.00) är det sista chansen att hämta era kalendrar annars får ni köpa er fria.
Om ni väljer att köpa er fria sätt in 200:- (400:- om ni inte ska sälja Bingolotter heller) till Karl Lindberg på 0736403050 och skriv barnets namn i meddelandet.

Ni som redan har fått kalendrar och Bingolotter men inte betalt, ska betala enligt ovan innan fredag.

När vi sålde Sverigelotterna så klarade sig laget på grund av att några spelare sålde många fler än de 8 st som var kravet.
Nu ser det inte alls lika bra ut så därför behöver vi få in pengar från alla spelare för att klara kravet från klubben.

Är det någon som mot förmodan känner att ni inte vill sälja eller köpa er fria så är ni välkomna att ringa mig och förklara varför.

/ Jesper