Felaktig kallelse 9/6 mot Helsingborgs IF
2018-05-14 21:02
Hej,

Det har blivit fel i kallelsen till matchen mot HIF den 9/6.
Kallelse har gått ut till fler än vad som är tänkt.

Jag kommer att skicka ut en ny kallelse till denna match, till de som är tänkta att vara med.

Ber om ursäkt för strulet!

Mvh Daniel
Medlemsavgift 2018
2018-05-14 17:43
Måndagsträning
Hej fotbollsvänner!

Fantastiskt kul att se våra killar denna sommarkväll på vår nya anläggning.

Ännu roligare att se att nästan samtliga har den nya träningströjan på sig. Stort tack till våra sponsorer som sponsrat med dessa!

Jag vill även påminna att ni som inte betalt medlemsavgiften, gör detta omgående. Idag har endast 26 av 35 betalt. Det är lätt att glömma i alla Mail man får (jag var en av dem). Men gör det så fort som möjligt.

Mvh Daniel
Utdelning av tröjor på måndagens träning
2018-05-06 08:43
Tröjorna är klara, vi delar ut dem på måndagens träning.

Vill även passa på att påminna er som inte hämtat ut rabatthäften att hämta dem samtidigt.

Ingen träning 30:e april
2018-04-28 08:45
Träningen nu på måndag den 30:e april är inställd. Detta pga att det är Valborgsmässoafton.

Vi önskar alla en trevlig helg och Valborg!
Nya träningstider!
2018-04-22 14:45

Nu har A-laget börjat träna på gamla IP, det gör att vi fått nya träningstider.
Vi kommer med början från och med idag träna på måndagar 17.15-18.30 och onsdagar 18.30-19.45.
Men på onsdagarna kommer vi träna till 20.00 de gånger planen är ledig efter oss, det meddelas vid varje tillfälle på plats vid träningens början.

Vi vill också meddela att från och med nu vill vi att alla spelare duschar efter matcherna.

Och till sist men inte minst vill vi påminna om att föräldrarna inte får coacha under träning eller matcher.
Vi förstår att det är av välmening men det blir bara förvirrande för spelarna (det räcker med att de ska försöka spela som vi berättat för dem).
Ni får givetvis heja och berömma spelarna, men inte skrika passa, skjut, markera eller annan coachning.
Det vi får till oss under ledarutbildningarna är man ska coacha så lite som möjligt under matcherna och det försöker vi förhålla oss till.

/Jesper