Låt oss stolt presentera: ÄFF P10!
Ängelholms FF P 10.
Välkomna till ÄFF P 10! I kalendern och under de övriga flikarna här på hemsidan står allt som är värt att veta!
Till alla nya spelare och föräldrar: Glöm inte att göra medlemsanmälan här på hemsidan och lämna era kontaktuppgifter så att ni inte missar något av allt det som händer!
Kallelser till matcher kommer efterhand på mail!

Vackert och nytt motstånd på nya planerna
2017-11-26 14:58
Jacques i närkamp med BoIS:are.
Landskrona BoIS P9 gästade på söndagen Ängelholm för match på de nya planerna vid Lindab Arena. Om sanningen ska fram hade gästerna de snyggare tröjorna, vilket är ett icke oväsentligt inslag i en fotbollsmatch. Små och kvicka BoIS:are bjöd dessutom på ett och annat nummer ur den högre fotbollsskolan men när slutsignalen ljöd hade ÄFF visat vilket lag som var bäst för dagen.
I hemmalaget debuterade Jacques Lindell med den äran och briljerade med sitt uppoffrande spel.
Extra plus en dag som denna går till samtliga spelare i hemmalaget som visade vad som menas med att fotboll är ett lagspel - kryddat med individuella shownummer. Dessutom blir ett tränarhjärta alltid varmt av att att man spelar match som som man tränar.
Dagens prestation blir inte direkt sämre av att vi - om man ska uttrycka sig blygsamt - har en och annan lirare som inte spelade idag. Om det är någon enskild sak som jag är extra stolt över som tränare för detta lag, så är det bredden i ÄFF P9.
Nästa matchlektion i livets fotbollskola för ÄFF P9 hålls om en vecka med hemmamatch på söndag mot Hittarp.
Till sist: Resultatet i våra matcher är av underordnad betydelse och nämns därför aldrig men eftersom vi mötte Landskrona BoIS och eftersom det blev ett klassiskt BoIS-resultat (för alla som kan sin moderna BoIS-HIF-historia) gör vi ett undantag - 6-2!

Heja fotboll!
Lagen på lördag
2017-10-31 21:27
Så här ser de preliminära lagen ut inför lördagens cup mot HIF, MFF och HBK på de nya planerna:

ÄFF Gul

Vidar
P9-strålglans över Olympia
2017-10-17 13:04
Elva starka grabbar gick in på plan, eskorterade av lika många IFK Värnamospelare.
ÄFF P9 utsågs till Matchens förening när Helsingborgs IF på måndagskvällen mötte IFK Värnamo i Superettan. Inför drygt 5 500 åskådare skänkte P9 flärd åt kvällen. I pausen sprang Vilgot och Johnny in på plan och stänkte in två mål, vilket var ett mer än HIF mäktade med. Matchen slutade 2-1 till IFK Värnamo, vars tränare (Isaks pappa Christian!) och spelare tydligen fann extra inspiration i att eskorteras in på plan av elva skickliga fotbollsspelare.
Det blev en dag på stranden
2017-07-06 21:28
15 badlejon möttes i torsdagens strandkamp. Axel gick i närkamp med Elias och var snabbare än sin egen passningsskugga.
Torsdagens träning gick i sandens och strandens tecken. Ängelholms IP och vattenflaskor byttes ut mot Havsbaden, korv och glass.
Efter en stunds strandfotboll och ett svalkande dopp avslutades kvällen med en match mellan föräldrar och P9-spelare.
Det blev en tillställning som präglades av rent spel från föräldrarnas sida som bjöd på en uppvisning i konsten att komma runt på kanterna och att låta bollen göra jobbet.
Tack till alla spelare och föräldrar för att vi fick njuta av en skön kväll!

Heja fotboll!

Fotbollsglädje i Ödåkra
2017-05-31 14:56
P9 efter en fotbollsfylld dag på Toftavallen i Ödåkra.
P9 firade Kristi Himmelfärdsdag med att ställa upp med två lag i Ödåkracupen, en cup som vi har flera års rutin av och som är lika trivsam och välarrangerad varje år.
Våra två lag skötte sig finfint både på och utanför plan.
Och glädjen som inte gick att ta miste på finns det bildbevis på.
Fortsätt i samma stil pojkar!
Ha roligt och älska er fotboll!