Låt oss stolt presentera: ÄFF P10!
Ängelholms FF P 10.
Välkomna till ÄFF P 10! I kalendern och under de övriga flikarna här på hemsidan står allt som är värt att veta!
Till alla nya spelare och föräldrar: Glöm inte att göra medlemsanmälan här på hemsidan och lämna era kontaktuppgifter så att ni inte missar något av allt det som händer!
Kallelser till matcher kommer efterhand på mail!

P 10 på cupäventyr i Höllviken
2018-05-13 15:58
Fina cupdagar i Höllviken.
ÄFF P10 (förstärkta av ett gäng 09-spelare!) ställde under Kristi Himmelsfärdshelgen upp med två lag i Halör Cup i Höllviken, där ytterligare inte mindre än 138 lag deltog. Cupens enda klasser är Pojkar och Flickor 10.
Under tre dagar spelade samtliga lag åtta matcher. Efter varje dag skedde en omlottning, allt i syfte att få till så jämna matcher som möjligt.
Arrangörerna lyckades utmärkt med detta  - och med allt annat. Boende, mat, service och organisation var av högsta klass.
Våra båda lag fick känna på bra och jämnbördigt motstånd bland annat i form av Hammarby, Mjällby och Kastrup Boldklub, ett av flera danska lag.
ÄFF-flaggorna vajade stolt över Höllvikens IP i tre dagar. En cup att rekommendera för framtida ÄFF-generationer!

Sevärd match i Vintercupen
2018-03-17 15:49
ÄFF - FC Trelleborg - vinterns bästa skånska P-10-match?
ÄFF P 10 spelade på lördagen sin sista match i Vintercupen. För motståndet stod FC Trelleborg, ett erkänt duktigt lag som bjöd på tufft motstånd.
Det blev en jämn och sevärd match av hög kvalitet. Båda lagens spelare visade prov på såväl fina individuella prestationer som spelförståelse och ett vägvinnande lagspel.
Det är alltid lika roligt att se unga fotbollsspelare lyckas inte för att de springer snabbast, skjuter hårdast, tacklar tuffast och hoppar högst - utan tack vare tack vare sin fina teknik och välutvecklade spelförståelse.
Och som tränare blir man stolt när man ser att vi kan mäta oss med de allra bästa.

Robban

Vackert och nytt motstånd på nya planerna
2017-11-26 14:58
Jacques i närkamp med BoIS:are.
Landskrona BoIS P9 gästade på söndagen Ängelholm för match på de nya planerna vid Lindab Arena. Om sanningen ska fram hade gästerna de snyggare tröjorna, vilket är ett icke oväsentligt inslag i en fotbollsmatch. Små och kvicka BoIS:are bjöd dessutom på ett och annat nummer ur den högre fotbollsskolan men när slutsignalen ljöd hade ÄFF visat vilket lag som var bäst för dagen.
I hemmalaget debuterade Jacques Lindell med den äran och briljerade med sitt uppoffrande spel.
Extra plus en dag som denna går till samtliga spelare i hemmalaget som visade vad som menas med att fotboll är ett lagspel - kryddat med individuella shownummer. Dessutom blir ett tränarhjärta alltid varmt av att att man spelar match som som man tränar.
Dagens prestation blir inte direkt sämre av att vi - om man ska uttrycka sig blygsamt - har en och annan lirare som inte spelade idag. Om det är någon enskild sak som jag är extra stolt över som tränare för detta lag, så är det bredden i ÄFF P9.
Nästa matchlektion i livets fotbollskola för ÄFF P9 hålls om en vecka med hemmamatch på söndag mot Hittarp.
Till sist: Resultatet i våra matcher är av underordnad betydelse och nämns därför aldrig men eftersom vi mötte Landskrona BoIS och eftersom det blev ett klassiskt BoIS-resultat (för alla som kan sin moderna BoIS-HIF-historia) gör vi ett undantag - 6-2!

Heja fotboll!
Robban
Lagen på lördag
2017-10-31 21:27
Så här ser de preliminära lagen ut inför lördagens cup mot HIF, MFF och HBK på de nya planerna:

ÄFF Gul

Vidar
P9-strålglans över Olympia
2017-10-17 13:04
Elva starka grabbar gick in på plan, eskorterade av lika många IFK Värnamospelare.
ÄFF P9 utsågs till Matchens förening när Helsingborgs IF på måndagskvällen mötte IFK Värnamo i Superettan. Inför drygt 5 500 åskådare skänkte P9 flärd åt kvällen. I pausen sprang Vilgot och Johnny in på plan och stänkte in två mål, vilket var ett mer än HIF mäktade med. Matchen slutade 2-1 till IFK Värnamo, vars tränare (Isaks pappa Christian!) och spelare tydligen fann extra inspiration i att eskorteras in på plan av elva skickliga fotbollsspelare.