Välkommen till ÄFF F11
Gula tjejer det är grejer.
Vi är ett härligt gäng på ca 20 tjejer som normalt tränar två gånger i veckan. Nu under vinterhalvåret tränar vi lite mer sporadiskt. Kallelse kommer till träningarna.

Vi välkomnar gärna nya spelare till vårt lag. Kom till en träning eller hör av er till någon av oss tränare om du vill prova-på.

NYA spelare ska anmälas via "Medlemsanmälan" när det bestämt sig för att börja. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Susanne Kolbäck, Henrik Wester och Fredrik Lundwall

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på era barn här på lagsidan så meddela detta till oss tränare.

TACK TILL VÅRA SPONSORER CAMA BYGG AB och FREDRIK LUNDWALL AB

Tack!
2017-12-09 09:16
I onsdags hade vi vår sista träning för säsongen. Vi var tolv tappra i regn och blåst. ⚽️💪🏻 Nu tar vi lite ledigt från träningar och matcher för i år. Vi återkommer med information när vi har vår nästa match i vintercupen och när nästa träningstillfälle blir. Stort tack till alla fantastiska tjejer för en kanonsäsong och stort tack för den fina presenten till oss tränare. Nu kan vi mumsa ost hela julen.
🎅🏼⭐️⛄️
God jul och gott nytt år önskar Susanne, Henrik och Fredrik
Bingolotter och julkalendrar
2017-11-22 21:07
Hej
Ikväll i samband med träningen har vi delat ut kuvert med bingolotter och julkalendrar som vi säljer för föreningen. 60% av intäkten går till vårt lag. De flesta har fått ett litet kuvert med fyra bingolotter och ett stort kuvert med två julkalendrar. Några tjejer tog med kuvert till andra i laget som inte var där ikväll. Prisuppgift och information finns i varje kuvert.
OBS VIKTIGT! pengarna ska swishas till Henrik Wester på hans nya mobilnummer 079 335 87 57 senast den 8 december. Lycka till med försäljningen!

/ tränarna
Viktigt! pengar för idrottsrabatten
2017-11-19 11:05

Hoppas försäljningen av idrottsrabatten gått bra. Sista dagen för att betala in är den 30/11, pengarna swishas till Linda på 0708684855. Tack.

Ha en skön söndag!

Matchpremiär vinterserien avklarad!
2017-11-09 20:48
Grönt konstgräs, jämna planer, utmärkt belysning och kämpande tjejer!
Gula tjejer!

Då var både matchpremiär på nya fotbollsplanerna och första matchen i vintercupen avklarad i en och samma match. Vi och Hittarp bjöd på fantastiskt fin fotboll och några tecken på vårt uppehåll kunde man inte skymta.

Det är 2 matcher kvar i vintercupen innan jul, en hemmamatch 18/11 (Trelleborg) och en bortamatch 25/11 (Hittarp). Efter jul är det ytterligare 3 matcher samt ett avslutande sammandrag i slutet på mars.

Vi kör nu igång lite träningar utomhus. Då vi i början inte kommer ha några fasta tider kommer vi att skicka kallelser till träningarna. Ni bör ha fått kallelse nu till kommande träning på onsdag.

Tränarna
Avslutning 29/10
2017-10-25 14:41
Hej vilande (?) gula tjejer

Då vi tränare inte är tillgängliga kommer vi inte att samla laget och delta på avslutningen 29/10.
För de som vill går det bra att vara med på IP ändå.

Vila ut och värm er vid brasan i oktobermörkret. Nu drar vi snart igång träningen på våra nya konstgräsplaner vid Lindab arena samt förbereder för vinterserien. Totalt kommer vi spela 6 matcher i denna vinterserie. Motståndarna är Trelleborg (hemma & borta), Hittarp ( hemma & borta), Eskilsminne och Fortuna.

Information om träningsstart och vintermatcherna kommer inom kort.

Tränarna