Välkommen till ÄFF F11
Gula tjejer det är grejer.
Vi är ett härligt gäng på över 20 tjejer som normalt tränar två gånger i veckan.
Måndagar 17.15-18.30 och onsdagar 18.00-19.30.

Vårsäsongen 2018 är vi anmälda till seriespel i två serier så det kommer var matcher i princip varje helg och chans till mycket speltid för våra tjejer.

Vi välkomnar gärna nya spelare till vårt lag. Kom till en träning eller hör av er till någon av oss tränare om du vill prova-på.

NYA spelare ska anmälas via "Medlemsanmälan" när det bestämt sig för att börja. Spelare måste vara anmälda för att få kallelser och informationsutskick med mera.

Nya spelare måste fylla i denna blankett för att få spela seriematcher, lämna ifylld blankett till någon av tränarna Klicka här »

Susanne Kolbäck, Henrik Wester och Fredrik Lundwall

Om ni inte vill att vi publicerar bilder på era barn här på lagsidan så meddela detta till oss tränare.

TACK TILL VÅRA SPONSORER CAMA BYGG AB och FREDRIK LUNDWALL AB

Föräldramöte 19/4
2018-04-30 10:42

Hej, här kommer en kort sammanfattning från vårt föräldramöte.

Träningar

Träningstider för denna säsong är måndagar 17.15-18.30 och onsdagar 18.30-19.45.

Ändringen från lördag till måndag denna säsong beror på att vi har matcher i princip varje lördag.

Seriespel

Vi är anmälda i två serier under vårsäsongen, F 11 och F12. Alla kommer att få spela i båda serierna. Vi kommer blanda lagen med målsättning att alla ska spela en match per vecka. Kan man inte spela matchen man är kallad till på t ex lördagen men man kan på söndagen så skriv gärna det som meddelande så vet vi utifall att extra spelare behöver kallas in.

Cuper

Vi har i vinter spelat vintercupen, samt medverkad i Kamratcupen i Höganäs. Tack till Ebbas mamma och Hannas pappa som coachade laget i Höganäs.

Vi kommer att medverka i Tjejcupen i Staffanstorp den 13/5 med två lag. Det är en heldag med tidig avresa. Vid behov lånar vi in spelare från F 10.

Vi kommer troligen inte vara med i Eskilscupen då den krockar med Ängelholm Outdoor och semestrar.

Ledare, övriga lagroller
Vi vill förstärka med flera ledare kring laget. Meddela oss tränare hur du vill och kan hjälpa till. Som tränare, målvaktstränare, fystränare, kioskansvarig, medhjälpare …

Försäljning, sponsorer

Vi behöver bygga på vår kassa för att kunna fortsätt med att delta i cuper samt att göra andra aktiviteter kring laget som t ex våra övernattningar. Marthas mamma Linda ansvarar för försäljning, hjälp gärna Linda om ni har tips på bra saker att sälja för laget. Hjälp oss gärna att hitta sponsorer, se mappen Sponsring under dokument på vår lagsida.

Fotbollsskola
Den 17-20 juni är det ÄFFs fotbollsskola. Kul om så många som möjligt från vårt lag vill och kan medverka. Separat inbjudan kommer från ÄFF.

Kioskschema
Kallelse till kiosk har skickats ut för våren. Ni byter med varandra om ert kioskpass inte passar.

Träningsdag med hemmacup
Vi kommer även i år att avsluta vårsäsongen med en träningsdag och att ordna en egen hemmacup som vi gjorde förra året. Vi siktar på att bjuda in lite flera lag i år. För att detta ska gå att genomför önskar vi hjälp både kring träningslägret den 30 juni och cupen den 1 juli.

Tildes mamma Kristina och Sagas mamma Marlene har tagit på sig ansvar för måltider och kiosk i samband träningsdagen och cupen. De kommer behöva hjälp av flera så hör gärna av er till Kristina.

För kontaktuppgifter se Dokument på vår lagsida.

Resa med cup kommande säsong

Vi diskuterade att medverka i en internationell cup nästa år 2019. De flesta föräldrar tycke att det var lagom att börja med en cup i Danmark. Vi fick tips på Kronborg Cup i Helsingör. Vi jobbar vidare och återkommer kring detta.

Övrigt

För er kännedom så finns en snapchat-grupp som laget själva skapat på eget initiativ.

Tack till er som kom på föräldramötet.

Om ni som föräldrar har frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss tränare.

Mvh Susanne, Henrik och Fredrik

Ingen träning på Valborg
2018-04-28 20:16
Hej tjejer
Vi ställer in träningen på Valborg.
Ses på onsdagens träning i stället.
Obs - Ändrad träningstid på onsdag 25/4
2018-04-23 19:56
På grund av matcher så tränar vi 17:30-18:45 på onsdag 25/4.
Seriepremiärer!
2018-04-15 20:46
Segervågen x 2

Då har vi avklarat seriepremiär i både F11 och F12 serien.  På lördagen mötte vi Billesholm borta (F12)och på söndagen mötte vi Munka Ljungby hemma (F11). Samma bländande spel som tidigare, samma glädje och massor med mål. Finns inget som stoppar dessa gula tjejer!

Idrottsrabatten
2018-04-15 08:28

Hej Tjejer

Då var det dags att sälja vårsäsongens idrottsrabatten. Vi har börjat dela ut häftena och varje spelare måste sälja minst 5 häften men gärna fler. Detta ger ett bra tillskott till lagkassan så återkom om ni kan sälja fler häften än de ni fått tilldelade.

Häftena kostar 100 kr/st och pengarna ska Swishas till Henrik 079-3358757 senast 15:e maj.