Välkommen till Flickor 13

Vi välkomnar gärna nya spelare till vårt härliga gäng, just nu är vi 20 flickor i laget.

Det är bara att dyka upp på någon träning! Kontakta  Mia 072-17 77 594

Förändrad ledartrio med Mia, Dylan och Sead
2017-08-22 13:28

Hej alla barn och föräldrar. Vill av hela mitt hjärta tacka er för de härliga år jag har fått ha tillsammans med er. Ni har tillsamman gett mig mycket energi och glädje och därför är det är ledsamt att jag nu konstaterar att jag måsta nu måsta ha hela mitt fokus på den utbildning som jag går på. Jag har därför bestämt att jag inte längre kommer att hjälpa till med fotbollen. Tillsvidare blir det Mia, Dylan och Sead som sköter F05-06.

Många kramar och tack för all glädje. Jag kommer förbi och tittar till er vi lämplig tidpunkter.

/René

De sista 7-manna matcherna
2017-08-15 20:21

Hej alla tjejer och föräldrar. Jag vill kort informera er om att vi nu har ungefär 2 månader kvar av 7-manna spel och att vi till nästa säsong kommer att börja spela 9-manna eller 11-manna fotboll. Till skillnad från förra terminen där vi hade alla våra lag i en svår serie kommer vi nu att möta lag från såväl svår, medelsvår som lätt serie. Min ambition är att alla ska få sina utmaningar och jag har efter bästa förstånd gjort en grovplanering för samtliga matcher. I praktiken innebär det att vi denna termin inte har några fasta grundlag men att jag har försökt väva samman att vi ska få en god sammanhållning, viss nivåanpassning men att alla får sina utmaningar. I ett fotbollslag är kombination med att ha ett starkt ego och driva sig själv framåt i kombination med lagandan och en förmåga att i vissa stunder kunna åsidosätta sina egna behov direkt avgörande för framgång. Min ambition har i alla fall varit i den andan. I praktiken innebär detta att information om vem som ska spela vilken match kommer ut med 1 till 2 veckors framförhållning.

Vänligen René Beekhuis

Utomhusträning på torsdag 10 november
2016-11-07 21:38
Hej allihop,

Ta vara på chansen att få in lite extra frisk luft !
Mössor och vantar på!
Välkommen till utomhusträning nu på IP på torsdag kl17:30 - 18:30.

Hälsningar Mia.
Nu är det dags med idrottsrabathäftena igen
2016-10-06 20:40
Häften 100kr/st kommer att hämtas ut den 14/10 så vi kommer lämna ut häften därefter. Vi har satt minimum 3st häften per barn, men hoppas att ni tar fler så att våra underbara tjejer kan åka till cuper mm. Ni får gärna sms:a mig Camilla om hur många häften ni vill ha. Vid utlämning av häften så kommer där vara en lapp om hur ni ska redovisa pengarna. Hör gärna av er om det är något. m.v.h Camilla Seger 0703029281, Martin Karlsson 070-3952309.
vi behöver lite mer hjälp av någon förälder
2016-09-25 16:48

Hej!

Vill kort informera er om att Ellas Mamma Mia Deltin kommer att hjälpa till på tisdags träningarna. Som flera märkt kommer också Dylan och Sead att hålla i vissa matcher. De kommer också fortsätta med träningarna både tisdagar och torsdagar. Vi behöver fortfarande viss hjälp med administrativa bitar som att ha hand om och fördela "kiosktiderna" ”Line up” mm. Hör gärna av er till mig så snart som möjligt så att jag kan få ro i själen. /René