Välkommen till Flickor 13

Vi välkomnar gärna nya spelare till vårt härliga gäng, just nu är vi 20 flickor i laget.

Det är bara att dyka upp på någon träning! Kontakta  Mia 072-17 77 594

Kioskschema
2018-05-06 15:03
Hej.
Nedan ser ni kioskschema för vår helg i kiosken vecka 23. Då jag inte vet vad alla föräldrar heter står barnets namn. Kan man inte det uppsatta passet får man själv kontakta någon annan och byta. Meddela gärna mig när ni ändrar 0733-160011 eller beatricequick@yahoo.se.

Lördag 09.00 - 12.00   Agnes Kant och Clara Bengtsson
Lördag 12.00 - 15.30  Bella Svensson och Jonna Granqvist

Söndag 09.30 - 12.30  Moa Quick och Filippa Holmgren
Söndag 12.30 - 15.30  Wilma Nilsson och Julia Kant

Vi ska även bemanna A-lagsmatchen 30/9-18 och till detta behövs 7st föräldrar.

Nedan finns lite info angående kiosken.

"När man blir tilldelad ett kioskpass!

·      När man har första kioskpasset på Lördag f.m. ska man kontakta Linda Brorsson ang, hämtning av nycklar och kassa på Fredagen.

·      När man lämnar över till nästa pass som kommer ska du räkna kassan och skriva upp vad ni sålt för. Det ska alltid vara 1500 kr i växelkassan. Tänk på att kontanter och swish ska skrivas upp var för sig.

·      På Söndagen kan man hämta kassan hos Linda Brorsson eller den som står sista kioskpasset på Lördagen lämnar över kassan till den som står första passet på Söndagen.

·      När kioskpasset är slut på Söndagen ska man lämna tillbaka nycklar och kassa till Linda Brorsson.

·      Spelarna/barnen får inte stå själva i kiosken utan föräldrar.

Kioskansvarig

Linda Brorsson

linda.brorsson@telia.com"

Vänligen
Bea Quick

Kiosken
2018-04-29 06:22
Hej alla.
Ny i klubben och ny som kioskansvarig. För info så har lagF13 ansvar för kiosken helgen vecka 23 samt ska vi bemanna a-lags matchen 30/9. Boka in dessa dagar,  schema är på gång.

Vänligen
Bea Quick
Förändrad ledartrio med Mia, Dylan och Sead
2017-08-22 13:28

Hej alla barn och föräldrar. Vill av hela mitt hjärta tacka er för de härliga år jag har fått ha tillsammans med er. Ni har tillsamman gett mig mycket energi och glädje och därför är det är ledsamt att jag nu konstaterar att jag måsta nu måsta ha hela mitt fokus på den utbildning som jag går på. Jag har därför bestämt att jag inte längre kommer att hjälpa till med fotbollen. Tillsvidare blir det Mia, Dylan och Sead som sköter F05-06.

Många kramar och tack för all glädje. Jag kommer förbi och tittar till er vi lämplig tidpunkter.

/René

De sista 7-manna matcherna
2017-08-15 20:21

Hej alla tjejer och föräldrar. Jag vill kort informera er om att vi nu har ungefär 2 månader kvar av 7-manna spel och att vi till nästa säsong kommer att börja spela 9-manna eller 11-manna fotboll. Till skillnad från förra terminen där vi hade alla våra lag i en svår serie kommer vi nu att möta lag från såväl svår, medelsvår som lätt serie. Min ambition är att alla ska få sina utmaningar och jag har efter bästa förstånd gjort en grovplanering för samtliga matcher. I praktiken innebär det att vi denna termin inte har några fasta grundlag men att jag har försökt väva samman att vi ska få en god sammanhållning, viss nivåanpassning men att alla får sina utmaningar. I ett fotbollslag är kombination med att ha ett starkt ego och driva sig själv framåt i kombination med lagandan och en förmåga att i vissa stunder kunna åsidosätta sina egna behov direkt avgörande för framgång. Min ambition har i alla fall varit i den andan. I praktiken innebär detta att information om vem som ska spela vilken match kommer ut med 1 till 2 veckors framförhållning.

Vänligen René Beekhuis

Utomhusträning på torsdag 10 november
2016-11-07 21:38
Hej allihop,

Ta vara på chansen att få in lite extra frisk luft !
Mössor och vantar på!
Välkommen till utomhusträning nu på IP på torsdag kl17:30 - 18:30.

Hälsningar Mia.
ÄFF, 14/05 12:37