Herrlagets spelschema är släppt
2018-01-11 17:13
Herrlagets spelschema i Division 1 Södra 2018 är släppt! Spara bilden och boka in följande datum i er kalender:
Stötta ÄFF och få pengar tillbaka på dina köp
2017-12-01 13:26

Nu kan du stötta Ängelholms FF varje gång du bokar hotell, flygbiljetter eller handlar på nätet. På så vis ger ditt köp sköna slantar till vår kära förening. Det enda du behöver göra är att klicka dig vidare till butiken från vår sida på Sponsorhuset. Är du dessutom gratis medlem på Sponsorhuset får även du som handlar pengar tillbaka. Bli enkelt och gratis medlem här: https://www.sponsorhuset.se/angelholmsff/bli-medlem

Ett tips: Har du Chrome,Safari eller Firefox som webbläsare? Då kan du enkelt lägga till Sponsorhusets tilläggsprogram Handla Smart . Har man detta tillägg så blir man automatiskt påmind varje gång man besöker en butik som kan ge pengar via Sponsorhuset. Klicka här: https://www.sponsorhuset.se/angelholmsff/hs

Målvaktstränare klara för akademin 2018
2017-09-18 15:16

Med stor stolthet kan akademin idag meddela att båda våra målvaktstränare fortsätter med sina uppdrag under 2018. Vi är väldigt nöjda med både Marcus Starbrant och Lars-Olof Nilsson. Våra målvakter har haft en god utveckling under innevarande år och kontinuiteten som vi nu får borgar för att målvakterna kan ta ytterligare ett kliv. Marcus kommer att ha ansvaret för 17-19 åldersgrupperna och Lars-Olof för 14-16.

Akademin tog ett snack med Marcus om hans tankar kring sitt val att fortsätta 2018 med sitt uppdrag:
- Drivkraften att fortsätta utbilda och utveckla de engagerade målvakter jag jobbar tillsammans med. Fortsätta arbeta med det starka och välutbildade ledarteam som vi är och tillsammans hjälpa framtidens ÄFF-spelare var viktiga faktorer för beslutet.

Hur har de här två åren påverkat dig som målvaktsinstruktör?
- Jag själv har utvecklats mycket i min ledarroll tack vare professionella kolleger och de utbildningar jag har genomfört. Jag har skapat mig mer erfarenhet av sättet att utbilda och tänka på nutidens och framtidens fotboll.

Ge din syn på ett modernt målvaktstränarskap!
- Dagens sätt att arbeta med målvakternas utveckling är för mig väldigt relaterad till hur matcherna ser ut. Vårt spel utgår från lagets arbetssätt i olika situationer. Jag vill att målvakterna ska förstå syftet med träningen och kunna koppla det till en matchsituation. Många beslutsfattande aktioner, målvaktsfys utifrån vårt sätt att agera, spelförståelse & kommunikation från vår del av planen. Sammanfattat med att vi tränar likt hur målvakternas matcher ser ut.

Lycka till med era uppdrag under 2018 önskar akademin Marcus och Lars-Olof

A-match flyttad till Strövelstorp
2017-09-17 13:12
Pga den vattensjuka A-planen är dagens div.1-match flyttad till Strövelstorp