Glädje- Delaktighet- Utveckling
F14 ( födda 2008)

Helgens F10-matcher mot Jonstorp & Viken!
2018-08-19 22:57
Helgen började med en rafflande kamp mot Jonstorp, där vi hade taktpinnen i första perioden och ledde med 1-0 efter att Klara gjort mål. I andra perioden vände spelet och vi hade fruktansvärt svårt att få ut bollen från vårt straffområde och få igång spelet. Jonstorp vände på steken och i slutminutrarna av andra perioden dundrade en av deras tjejer en riktig kanon "från halva plan" - rätt in i mål! Hård och precis under ribban - omöjlig att ta!
I tredje blev det jämnare igen men Jonstorp hade ledningen med 1-2. Vendela hade hela matchen pratat om att hon ville hoppa upp från back till mitten - så då gjorde vi så - och det första hon gjorde var att springa igenom hela deras försvar och göra mål! Tack för det!
Matchen blev en riktig nagelbitare som slutade 2-2! Alla sprang så de var HELT slut efteråt!

Idag söndag var det ett glatt gäng på 10 tjejer som åkte till Viken. Det blev målfest, så jag kan inte rabbla upp alla målgörare här (vi vet nog inte heller det exakta resultatet). Dock bör en liten guldstjärna delas ut till Mira H som inte kände sig riktigt kry idag, men som ändå hängde med för att inte kompisarna skulle bli för få avbytare!

2024-02-05 16:38
Vinnare jokerlotter v.412023-10-16 14:03
ÄFF - Råå 2-12023-07-11 10:38
ÄFF - Borgeby 4-42023-06-07 10:00
Fortuna - ÄFF 3-12023-05-29 06:16
ÄFF - Västra Karup 3-42023-05-16 07:35
Dalby GIF - ÄFF 1-42023-05-09 06:50
A-slutspel i Vintercupen2023-03-30 12:43